سفارش تبلیغ
صبا ویژن

شرکت مهاجرتی هومان ویزا

آزمون OET چیست؟

آزمون OET چیست؟

شرکتـ مهاجـرتی هومان ویـزا

آزمـون OET صد در صد تضمینی 

تماس با شرکت مهاجرتی هومان ویزا

آزمون OET چیست؟ آزمون OET یک آزمون بین المللی زبان انگلیسی است که توسط دانشگاه کمبریج در 12 تخصص مرتبط با حوزه درمان و سلامت برای ارزیابی مهارت های زبان انگلیسی داوطلبان که از متخصصین کادر درمان هستند، برگزار می شود.

آزمون OET

آزمون OET یک آزمون بین المللی زبان انگلیسی است که توسط دانشگاه کمبریج در 12 تخصص مرتبط با حوزه درمان و علوم پزشکی برگزار می شود. مدرک این آزمون مورد قبول کشورهای بسیاری از جمله انگلیس، استرالیا، آمریکا، نیوزیلند، کانادا، امارات و غیره است. آزمون OET ویژه مهاجرت کادر درمان از جمله پزشکان، پیراپزشکان و پرستاران به یکی از کشورهای انگلیسی زبان است.

کارکنان حوزه سلامت که قصد دارند به کشورهای انگلیسی زبان مهاجرت کنند، باید در آزمون زبان OET شرکت کنند تا با کسب نمره قابل قبول در این آزمون، مهارت زبان خود را در زمینه ی کاری و تخصص خود برای تعامل و ارتباط با مخاطبان اثبات کنند. مدرک این آزمون با نمره ی بالا یکی از مهمترین مدارک برای دریافت پیشنهاد کار از سوی کارفرما و اخذ مجوز کار و مهاجرت شغلی پزشکان و سایر کارکنان کادر درمان بشمار می رود.

برای دریافت بهترین راهکارها برای کسب نمره بالا در آزمون OET تضمینی با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باشید…

کدام تخصص ها می توانند در آزمون OET شرکت کنند؟

مشاغل حوزه درمان که به آزمون OET نیاز دارند، شامل 12 تخصص است که عبارتند از:

  1. OET پزشکی
  2. OET دندانپزشکی
  3. OET پرستاری
  4. OET کاردرمانی
  5. OET گفتار درمانی
  6. OET اپتومتری (بینایی سنجی)
  7. OET رادیوگرافی
  8. OET فیزیوتراپی
  9. OET رژیم درمانی (تغذیه)
  10. OET داروسازی
  11. OET پاپزشکی (OET Podiatry)
  12. OET دامپزشکی
تماس با شرکت مهاجرتی هومان ویزا

اگر پرستار هستید و تصمیم دارید برای مهاجرت شغلی پرستاران به یکی از کشورهای انگلیسی زبان مانند استرالیا، نیوزیلند و غیره در آزمون OET تضمینی شرکت کنید، برای دریافت کاملترین راهنمایی و مشاوره در مورد نحوه ثبت نام و شرکت در آزمون OET پرستاری با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا تماس بگیرید.

نحوه برگزاری آزمون OET

انواع آزمون OET از نظر نحوه برگزاری عبارتند از:

  • آزمون OET کاغذی: این آزمون به صورت کتبی (کاغذی) و با حضور در مراکز برگزار کننده آزمون OET برگزار می شود.
  • آزمون OET کامپیوتری: این آزمون مبتنی بر کامپیوتر است و برای شرکت در آزمون باید به یکی از مراکز برگزار کننده OET مراجعه کنید. در OET کامپیوتری در روز آزمون بخش اسپیکینگ گرفته نمی شود و برای این قسمت بعدا به صورت آنلاین در فضای Zoom تست خواهد شد.
  • آزمون OET هوم ادیشن: OET خانگی از سال 2023 ارائه شده است و به صورت آنلاین برگزار می شود و برای شرکت در OET خانگی نیازی به حضور در مراکز برگزار کننده OET نمی باشد و شما می توانید با دسترسی به پلتفرم زوم و سایر تجهیزات لازم از جمله اینترنت پر سرعت در هر مکانی مانند خانه در آزمون OET هوم ادیشن شرکت کنید. در حال حاضر OET خانگی تنها برای تخصص های پزشکی و پرستاری در دسترس است.

ساختار آزمون OET

همان طور که گفته شد، آزمون OET در 12 تخصص علوم پزشکی برای متقاضیان مهاجرت به کشورهای انگلیسی زبان برگزار می شود و مدت زمان انجام آزمون 2 ساعت و 45 دقیقه است.

ساختار آزمون OET و بخش های مختلف آن برای تمام تخصص ها یکسان است و مانند بسیاری از آزمون های زبان انگلیسی مانند آزمون دولینگو، آیلتس، تافل و غیره شامل چهار بخش است که مهارت های اصلی زبان انگلیسی یعنی خواندن (درک مطلب)، نوشتن، گوش دادن و صحبت کردن مورد ارزیابی قرار می دهد.

بخش های مختلف آزمون OET عبارتند از:

  • بخش درک مطلب یا ریدینگ (Reading)
  • بخش شنیداری یا لیسنینگ (Listening)
  • بخش گفتاری یا اسپیکینگ (Speaking)
  • بخش نوشتاری یا رایتینگ (Writing)
آزمـون OET تضمینی - شرکت مهاجرتی هومان ویزا

یکی از سوالات متداول درباره آزمون OET در خصوص تفاوت آزمون OET در تخصص های مختلف است. آزمون OET در تخصص های مختلف چه تفاوتی با هم دارند؟

در پاسخ به این سوال باید گفت، سوالات آزمون در بخش های ریدینگ و لیسنینگ برای تمام تخصص ها مشابه است، اما در بخش های اسپیکنیگ و رایتینگ سوالات برای هر یک از تخصص ها جداگانه طراحی شده است به یعنی به طور مثال سوالات آزمون OET گفتار درمانی با سوالات آزمون OET متخصصین تغذیه (رژیم درمانی) و OET رادیوگرافی متفاوت است.

همچنین هیچ تفاوتی در نحوه ثبت نام، هزینه، مدت اعتبار مدرک آزمون و… در تخصص های مختلف و انواع آزمون OET وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: آزمون OET متخصصین تغذیه

ریدینگ آزمون OET

بخش درک مطلب ریدینگ آزمون OET شامل سه قسمت مختلف و 42 سوال است و داوطلبان 60 دقیقه فرصت دارند به سوالات این بخش پاسخ دهند. موضوعات مربوط به بخش درک مطلب شامل مباحث مراقبت از سلامت عمومی است و سوالات این بخش برای تمام داوطلبان در هر 12 تخصص‌ علوم پزشکی مشترک هستند.

داوطلبان بخش ریدینگ یا درک مطلب آزمون OET را در دو بخش انجام می‌ دهند. ابتدا دفترچه متن و دفترچه سوالات بخش A به داوطلبان داده می‌ شود. وقتی زمان 15 دقیقه بخش A تمام شد، دفترچه ‌ها گرفته می ‌شود و دفترچه بخش ‌های B و C به داوطلبان داده می شود و مدت زمان انجام این دو بخش 45 دقیقه است. دستورالعمل هر بخش در برگه سوال داده شده و اطلاعاتی در مورد موضوع، متن و کاری که باید داوطلبان انجام دهند به آنها داده می شود.

بخش های ریدینگ آزمون OET

  • بخش A: داوطلب باید در این بخش چهار متن کوتاه را بخواند و با توجه به آنها به 20 سوال در مدت 15 دقیقه پاسخ بدهد، سوالات این قسمت شامل سوالات جای خالی،‌ سوالات ربطی، و پاسخ کوتاه می باشد.
  • بخش B: داوطلب باید 6 متن کوتاه را بخواند و برای هر متن به یک سوال پاسخ دهد و در مجموع در این بخش باید به 6 سوال پاسخ دهد.
  • بخشC: در بخش سوم داوطلب دو متن 800 کلمه ای را می خواند و برای هر متن به 8 سوال چهار گزینه ای و در مجموع به 16 سوال در این بخش پاسخ می دهد. مدت زمان انجام بخش B و C جمعا 45 دقیقه است.

از مهمترین نکات ریدینگ آزمون OET می توان به یادگیری مهارت های Skimming و Scanning و گسترش دایره لغات انگلیسی، تمرین کردن با ساعت برای مدیریت زمان، استفاده از منابع مختلف مانند کتاب ها و منابع آنلاین و… اشاره کرد.

لیسنینگ آزمون OET

بخش شنیداری یا لیسنینگ آزمون OET شامل سه بخش و 42 سوال است و مدت زمان پاسخگویی به هر سه بخش در مجموع 40 دقیقه است. در بخش شنیداری فایل های صوتی با موضوعات پزشکی و درمانی پخش می شود و داوطلبان باید به فایل های صوتی با دقت گوش دهند و با توجه به آنچه شنیده اند، به سوالات در بخش های مختلف پاسخ دهند. هر فایل صوتی فقط یک بار پخش می شود و داوطلب باید بتواند در حین گوش دادن به فایل ها جواب ها را بنویسد.

  • بخش A: در این بخش داوطلبان به دو فایل صوتی که شامل دو مشاوره ی 5 دقیقه ای است، گوش می دهند و پس از آن با توجه به فایل ها به 24 سوال پاسخ می دهند.
  • بخش B: داوطلبان در این بخش به 6 فایل صوتی که خلاصه ی مکالمات هستند، گوش می دهند و سپس با توجه به فایل ها به 6 سوال پاسخ می دهند.
  • بخش C: در بخش C داوطلبان به دو فایل صوتی گوش می دهند و سپس به 12 سوال با توجه به آنچه شنیده اند پاسخ می دهند.

در نمره دهی به آزمون OET در بخش لیسنینگ، پاسخ ها مطابق با ملاک های تعیین شده توسط طراحان سوالات، بررسی و با توجه به صحت ارائه اطلاعات لازم توسط داوطلب نمره دهی می شود.

نحوه پاسخ دادن به سوالات لیسنینگ در دفترچه

در قسمت A، جواب های خود را مستقیماً روی خطوط ارائه شده برای دو پاسخ در دفترچه سوال بنویسید. طول خط باید برای نوشتن پاسخ صحیح کافی باشد. بخش‌ های B و C دارای علامت‌گذاری کامپیوتری هستند، بنابراین حتما هنگام وارد کردن جواب های خود، دستورالعمل‌ های صفحه اول دفترچه را دنبال کنید. شما باید دایره ای را که شامل پاسخ A،B  یا C انتخابی خود است با استفاده از مداد پر کنید. کل دایره از جمله حرف را با مداد سایه بزنید تا به وضوح توسط کامپیوتر خوانده شود. اگر می خواهید پاسخ خود را تغییر دهید، آن را پاک کنید و دایره پاسخی را که اکنون می خواهید انتخاب کنید پر کنید.

اگر می خواهید به سوالات این بخش با موفقیت پاسخ بدهید باید به مهمترین نکات لیسنینگ آزمون OET که شامل افزایش دقت شنیداری، گوش دادن روزانه به انگلیسی، مطالعه منابع لیسنینگ، شرکت در آزمون آزمایشی OET (ماک OET)، شرکت در کلاس های آمادگی OET و… است در تمرینات خود توجه کنید.

اسپیکینگ آزمون OET

داوطلبان برای انجام بخش گفتاری یا اسپیکینگ آزمون OET، برای پاسخ دادن به سوالات 30 دقیقه فرصت دارند. سوالات اسپیکینگ OET برای هر یک از 12 تخصص به طور خاص طراحی شده است.

پاسخ دادن به سوالات اسپیکینگ به این صورت است که داوطلب باید نقش تخصص خود را به عنوان پزشک، پرستار و غیره در مقابل ممتحن اجرا کند. نقش ها یک به یک به داوطلب معرفی می شود و او باید در مدت زمان 5 دقیقه نقش مورد نظر را ایفا کند. در این بخش صدای داوطلب هنگام صحبت کردن ضبط می شود و براساس معیارهایی مانند روان صحبت کردن، قابل فهم بودن، استفاده ی مناسب از اصطلاحات و گرامر، نمره ی وی تعیین می شود.

کارت نقش (role-play card) در اسپیکینگ OET

داوطلب قبل از ایفای هر نقش 2 تا 3 دقیقه فرصت دارد تا کارت نقش را مطالعه کند و آماده شود. هر دو کارت نقش شبیه هم هستند. بالای کارت اطلاعاتی در مورد مکانی نوشته شده است که گفتگو در آنجا انجام می شود. همچنین داوطلب می تواند نکاتی را روی کارت یادداشت کند.

کارت نقش(role-play card) ، شرایط و کاری که داوطلب باید انجام دهد را توضیح می دهد. داوطلب می تواند پیش از شروع مکالمه اگر سوالی در مورد محتوا یا چگونگی اجرای نقش دارد بپرسد.

در پاراگراف بالایی اطلاعات پیشینه ای و شرایط بیمار نوشته شده است. مشخص خواهد شد که نقش مقابل شما خود بیمار است یا شخصی که از طرف او صحبت می کند مانند همراه بیمار. نیمه پایینی کارت شامل اطلاعاتی است که برای داوطلب مشخص می کند، در چه راستایی به مکالمه بپردازد. هر کارت نقش حدودا 100 تا 150 کلمه دارد و مدت زمان انجام مکالمه حدودا 5 دقیقه است.

تمرکز روی لحن و کلام، کوتاه و دقیق صحبت کردن، ضبط کردن صدا در حین تمرین گفتاری، مطالعه منابع مختلف اسپیکنیگ و… از جمله مهمترین نکات اسپیکینگ آزمون OET است که به شما در تقویت مهارت گفتاری و کسب نمره بالا کمک بسزایی می کند.

این مطلب ادامه دارد..

لینک های کاربردی شرکت مهاجرتی هومان ویزا

·       اخذ ویزا

·       ویزای ایتالیا

·       ویزای شینگن

·       ویزای شینگن ایتالیا

·        شرکت مهاجرتی و خدمات مهاجرتی

آزمون های زبان مهاجرت

·       آزمون تافل

·       آزمون ناتی

·       آزمون oet

·       آزمون آیلتس

·       آزمون GRE

·       آزمون دولینگو