سفارش تبلیغ
صبا ویژن

شرکت مهاجرتی هومان ویزا

معادل نمرات آیلتس با سطوح CEFR

شرکت مهاجرتی هومان

آزمون آیلتس آکادمیک صـد در صـد تضمینی با شرکت مهاجرتی هومان ویزا

معادل نمرات آیلتس با سطوح CEFR، که یک استاندارد اروپایی برای زبان انگلیسی می باشد، به این صورت است که نمرات آیلتس طبق استاندارد CEFR، به 6 سطح که شامل A1 و A2 و B1 و B2 و C1 و C2 است از مبتدی تا پیشرفته طبقه بندی می شود.

 

آزمون آیلتس

آزمون آیلتس (IELTS)، یک آزمون بین المللی زبان انگلیسی است که با همکاری مشترک دانشگاه کمبریج، کنسولگری انگلستان و سازمان IDP استرالیا برگزار می ‌شود و نشان دهنده توانایی افراد در بکارگیری زبان انگلیسی برای برقراری ارتباط در محیط های اجتماعی، کاری و آکادمیک است. آزمون آیلتس در بیش از 270 مرکز واقع در 110 کشور مختلف دنیا برگزار می ‌شود.

یکی از سوالات مهمی که در خصوص آزمون آیلتس مطرح می شود این است که آزمون آیلتس برای چه کشورهایی مناسب است؟

در پاسخ به این سوال باید گفت، برای مهاجرت به کشورهای کانادا، استرالیا و نیوزیلند داشتن مدرک آیلتس الزامی است و نمره ی این آزمون برای بسیاری از دانشگاه ها، مراکز علمی، سازمان ها و غیره در کشورهایی مانند کانادا، استرالیا، انگلستان و نیوزیلند، ملاک اصلی برای ارزیابی مهارت زبان انگلیسی افراد است.

همچنین مدرک آزمون آیلتس مانند آزمون تافل تضمینی از اعتبار زیادی برخوردار است و مورد تایید بسیاری از دانشگاه ها، مراکز علمی، اداره مهاجرت و سازمان های کشورهای مختلف می باشد.

با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا تماس بگیر و هر سوالی در مورد آزمون آیلتس (نحوه ثبت نام و کنسل کردن آزمون آیلتس، تغییر تاریخ آزمون و…) در آزمون آیلتس تضمینی داری، بپرس.

انواع آزمون آیلتس

با توجه به کاربرد و اهداف مهاجرتی مختلف داوطلبان برای شرکت در آزمون آیلتس، این آزمون  در سه نوع ارائه می شود.

انواع آزمون آیلتس عبارتند از:

آیلتس جنرال (General)

آیلتس جنرال مهارت زبان انگلیسی داوطلبان را در زمینه فعالیت های روزمره کاری و اجتماعی مورد ارزیابی قرار می دهد. در واقع سوالات آزمون آیلتس جنرال در خصوص استفاده از زبان انگلیسی در محل کار و موقعیت های اجتماعی است. همچنین اخذ مدرک آیلتس جنرال برای اشخاصی که قصد مهاجرت به کشورهای استرالیا، کانادا و یا نیوزیلند را دارند، الزامی است. آیلتس جنرال در دو بخش کتبی و شفاهی و در دو روز برگزار می شود. روز اول آزمون کتبی و روز دوم آزمون شفاهی برگزار می شود.

آیلتس آکادمیک (Academic)

آزمون آیلتس آکادمیک، توانایی داوطلبان را در استفاده از زبان انگلیسی در مقاطع تحصیلی دانشگاهی مورد ارزیابی و سنجش قرار می دهد و کسب نمره بالا در این آزمون نشان می دهد داوطلب در استفاده از زبان انگلیسی برای تحصیل در دانشگاه از مهارت و آمادگی لازم برخوردار است.

هر چند که ساختار آیلتس جنرال و آکادمیک هر دو از چهار بخش درک مطلب، گفتاری، نوشتاری و شنیداری تشکیل شده اند اما این دو آزمون تفاوت هایی با هم دارند،
 تفاوت آزمون جنرال و آکادمیک آیلتس در کاربرد مدرک آیلتس و محتوای سوالات در بخش های مختلف آزمون ها است.

آیلتس لایف اسکیلز (IELTS LIFE SKILLS)

از آوریل سال 2015 علاوه بر آزمون آیلتس آکادمیک و جنرال نسخه ی دیگری از آزمون آیلتس به نام آیلتس لایف اسکیلز نیز طراحی شد که با هدف ارزیابی دانش زبان انگلیسی افراد در دو مهارت گفتاری (Speaking) و شنیداری (Listening) برگزار می شود. آزمون آیلتس لایف اسکیلز برای کسانی طراحی شده است که قصد دریافت ویزای غیرتحصیلی انگلستان را دارند، با طراحی آزمون آیلتس لایف اسکیلز متقاضیان به جای شرکت در آزمون آیلتس جنرال در این آزمون شرکت می کنند.

آزمون آیلتس UKVI

کسانی که قصد مهاجرت به انگلستان را دارند باید در آزمون آیلتس UKVI شرکت کنند. آیلتس UKVI در مراکز مورد تایید دولت انگلستان برگزار می شود و قوانین آزمون را نیز سازمان ویزا و مهاجرت انگلستان تعیین می ‌کند. همچنین آیلتس UKVI با توجه به اهداف مختلف مهاجرتی انواع مختلفی دارد.

اگر تصمیم داری برای مهاجرت به انگلستان در آزمون آیلتس شرکت کنی، اما نمی دونی باید از کجا شروع کنی، با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا تماس بگیر و هر سوالی داری بپرس.

ساختار آزمون آیلتس

ساختار آزمون آیلتس (IELTS) در دو نوع جنرال و آکادمیک مانند بسیاری از آزمون های زبان انگلیسی از جمله آزمون CAE، تافل و آزمون BEC شامل چهار بخش است که چهار مهارت اصلی و کلیدی زبان انگلیسی یعنی خواندن، نوشتن، گوش دادن و صحبت کردن را ارزیابی می کند. در آزمون آیلتس آکادمیک و جنرال فرمت و سوالات بخش اسپیکینگ و لیسنینگ آیلتس یکسان است اما بخش های ریدینگ و رایتینگ آیلتس در این دو آزمون با هم متفاوت است و سوالات این بخش براساس نوع کاربرد آزمون ها و اهداف برگزاری آنها طراحی شده است.

بخش های اصلی آزمون آیلتس عبارتند از:

  1. بخش درک مطلب (Reading)
  2. بخش شنیداری (Listening)
  3. بخش گفتاری (Speaking)
  4. بخش نوشتاری (Writing)

همان طور که گفته شد ساختار آزمون آیلتس لایف اسکیلز از دو بخش لیسنینگ و اسپیکینگ آیلتس تشکیل شده است و فقط دو مهارت صحبت کردن و گوش دادن را ارزیابی می کند و فاقد بخش های رایتینگ و ریدینگ آیلتس است و مهارت های درک مطلب و نوشتاری را مورد ارزیابی قرار نمی دهد.

 برای اینکه بتوانید نمره بالایی در آیلتس کسب کنید، می توانید از راهکارهای مختلفی برای تقویت مهارت های زبان انگلیسی استفاده کنید، مانند شرکت در آزمون آزمایشی آیلتس، شرکت در کلاس های آمادگی آیلتس، مطالعه منابع آیلتس، توجه به مهمترین نکات گرامر در آیلتس، توجه به اشتباهات رایج در آیلتس و… که آمادگی شما را برای شرکت در آزمون اصلی افزایش می دهد.

استاندارد CEFR چیست؟

CEFR یا Common European Framework of Reference for Languages یک استاندارد بین ‌المللی برای ارزیابی سطح زبان انگلیسی، زبان آموزان است که توسط شورای اروپا تدوین شده است. استاندارد، CEFR سطح زبان انگلیسی افراد را در چهار مهارت اصلی زبان انگلیسی که شامل خواندن، نوشتن، صحبت کردن و گوش دادن است را در 6 سطح از مبتدی تا پیشرفته که شامل A1 و A2 و B1 و B2 و C1 و C2 است طبقه بندی می کند و متشکل از توضیحاتی در مورد توانایی های مختلف سطوح زبان انگلیسی است.

استاندارد CEFR، به عنوان یک معیار ارزیابی و اعتبار سنجی به زبان آموزان کمک می کند تا به طور دقیق از سطح مهارت زبان انگلیسی خود مطلع شوند.

همان طور که گفتیم استاندارد CEFR برای ارزیابی سطح مهارت زبان آموزان برای زبان انگلیسی تدوین شده است، اما در اکثر کشورهای دنیا برای ارزیابی زبان های غیر انگلیسی نیز مورد استفاده قرار می گیرد، برخلاف معیار CLB که تنها برای معادل سازی نمرات آزمون های زبان انگلیسی از جمله آیلتس و تافل که مورد تایید کانادا است، کاربرد دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد CLB به مقاله مدرک CLB و معادل سازی آن با آیلتس مراجعه کنید.

سطوح  CEFR

استاندارد CEFR مهارت زبان آموزان را در 3 سطح کلی یعنی سطح پایه و مبتدی (A)، متوسط (B) و پیشرفته (C) و در 6 سطح کوچکتر که شامل A1 و A2 و B1 و B2 و C1 و C2 است طبقه بندی می کند.

مهارت زبان آموزان در سطوح مختلف CEFR به ترتیب زیر تعریف می شود:

  • سطح پایه (Elementary) یا (A1): در این سطح، زبان آموز می تواند از عبارات و جملات ساده در موقعیت‌ های روزمره استفاده کند. خود را معرفی کرده و اطلاعات شخصی را بیان کند.
  • سطح مبتدی (Pre-Intermediat) یا (A2): در سطح مبتدی زبان آموز قادر است از عبارات و جملات ساده و روزمره در موقعیت ‌های معمول استفاده کند و در بحث های ساده شرکت کند.
  • سطح متوسط (Intermediate) یا (B1): زبان آموز در سطح B1 می ‌توانند از عبارات و جملات با موضوعات رایج در کار، تحصیل و زندگی روزمره استفاده کند.
  • سطح فوق متوسط (Upper-Intermediate) یا (B2): زبان آمو در سطح فوق متوسط می ‌تواند از عبارات و جملات با موضوعات پیچیده‌ در کار، تحصیل و زندگی روزمره استفاده کند و به ‌طور طبیعی با افراد بومی صحبت کند.
  • سطح پیشرفته (Advanced) یا (C1): در سطح پیشرفته زبان آموز می تواند از عبارات و جملات پیچیده و تخصصی در موضوعات مختلف استفاده کند. مکالمات پیچیده را درک کند و مفاهیم دشوار را در موقعیت ‌های کاری و اجتماعی توضیح دهد.
  • سطح فوق پیشرفته (Proficiency) یا (C2): در سطح فوق پیشرفته زبان آموز می تواند با سطح بالایی از دقت، درک و توانایی بیان، از زبان انگلیسی استفاده کند.

سطوح آیلتس براساس استاندارد  CEFR

نمرات آزمون آیلتس از 1 تا 9 است که معمولا از نمره 4.5 که حداقل نمره قابل قبول است، شروع و تا 9 که بالاترین نمره است، طبقه بندی می شود.

  • سطح A1: نمره 2-1: زبان آموز اصطلاحات ساده را درک و از آنها استفاده می کند.
  • سطح A2: نمره 3: زبان آموز می ‌تواند از جملات و عبارات رایج در موضوعات روزمره مانند خرید و کار استفاده کند.
  • سطح B1: نمره 4.5-4: زبان آموز می ‌تواند درباره خانواده، دوستان و کار خود صحبت کند.
  • سطح B2: نمره 6.5-6-5.5-5: زبان آموز می تواند یادداشت ‌هایی با موضوعات مختلف بنویسد و مفاهیم اصلی را با استفاده از متون پیچیده درک کند.
  • سطح C1: نمره 8-7.5-7: زبان آموز به زبان انگلیسی تسلط کامل دارد، اما ممکن است گاهی دچار اشتباهات پراکنده شود.
  • سطح C2: نمره 9-8.5: زبان آموز می‌ تواند از زبان انگلیسی به‌ طور مناسب، دقیق و روان استفاده کنید.

مدت اعتبار مدرک آیلتس

مدت اعتبار آزمون آیلتس مانند بسیاری از آزمون های زبان معتبر مانند آزمون OET تضمینی موقتی است و پس از انقضای مدت اعتبار مدرک آیلتس فاقد اعتبار خواهد بود. مدت اعتبار مدرک آزمون آیلتس مانند آزمون تافل 2 سال است و پس از گذشت این مدت اعتبار مدرک منقضی شده و در صورتی که متقاضی پس از 2 سال بخواهد از مدرک آزمون برای اپلای تحصیلی یا سایر اهداف مهاجرتی استفاده کند، باید دوباره در آزمون آیلتس شرکت کند و مدرک جدیدی با نمره قابل قبول اخذ نماید.

همچنین تا 6 هفته پس از دریافت نتیجه آزمون امکان اعتراض به نمره آیلتس وجود دارد و داوطلبان می توانند با پرداخت هزینه آن، اعتراض به نمره خود را برای تصحیح مجدد ثبت کنند.

پس از اعلام نتایج آزمون، به درخواست متقاضی در هنگام ثبت نام، ریپورت آیلتس به صورت رایگان به 5 دانشگاه یا سازمان ارسال می شود. 

اگر تصمیم داری برای مهاجرت تحصیلی به کشور مورد علاقت در آزمون آیلتس و سایر آزمون ها برای اپلای تحصیلی مانند آزمون GRE تضمینی شرکت کنی، می تونی برای پرداخت هزینه شرکت در آزمون آیلتس و سایر آزمون ها از خدمات ارزی شرکت مهاجرتی هومان ویزا استفاده کنی.

برگزاری آیلتس در ایران

برخلاف بسیاری از آزمون های بین المللی زبان انگلیسی که در ایران برگزار نمی شود، آزمون آیلتس در ایران توسط سازمان IDP و موسسات دیگر در شهرهای تهران، کرج، مشهد، اهواز، همدان، دزفول، کرمانشاه، تبریز، رشت، شیراز، جزیره کیش، اصفهان، کرمان و ساری برگزار می ‌شود.

در واقع برگزاری آزمون آیلتس در ایران یکی از مهمترین مزایای شرکت در آزمون آیلتس برای ایرانیان محسوب می شود، چرا که بسیاری از آزمون های زبان در ایران برگزار نمی شود و متقاضیان باید برای شرکت در این آزمون ها به کشورهای برگزار کننده مانند ترکیه، امارات، ارمنستان و غیره سفر کنند.

در صورتی که داوطلب موفق به کسب نمره مورد نظر برای اپلای تحصیلی یا سایر اهداف مهاجرتی خود نشود این امکان وجود دارد که مجددا در آزمون آیلتس شرکت کند. داوطلبان می توانند با اطلاع از نحوه ثبت نام در آزمون آیلتس و تاریخ ها همچنین مراکز برگزاری آزمون آیلتس در ایران، حداکثر 4 مرتبه در ماه در آزمون آیلتس شرکت کنند.

برای دریافت بهترین راهکارها برای کسب نمره بالا در آیلتس تضمینی با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باشید…

شرکت مهاجرتی هومان ویزا

مانند هزینه خرید ووچر آزمون تافل، آزمون آیلتس نیز نیازمند تهیه ووچر می باشد. قیمت و هزینه آزمون آیلتس باتوجه به مرکز برگزار کننده متفاوت است. بنابراین نمی‌توان برای قیمت آزمون آیلتس نرخ مشخصی را عنوان کرد. به طور کلی هزینه امتحان آیلتس حدودا بین 245 تا 255 دلار می باشد.

درباره ددلاین تحصیلی و سایر موارد مربوط به اپلای مانند دیفر کردن تحصیلی با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باشید…

پرداخت هزینه آزمون آیلتس و آزمون های زبان از طریق کارت‌های اعتباری بین‌المللی مثل مستر کارت و یا ویزا کارت امکان پذیر است. از آنجایی که صدور این کارت‌ها توسط بانک‌های ایرانی ممکن نیست، لذا متقاضیان و پزشکان محترم می‌توانند برای پرداخت هزینه‌های خود از خدمات پرداخت آنلاین ارزی شرکت مهاجرتی هومان ویزا استفاده کنند.

از مطالعه مقاله فوق می توان نتیجه گرفت

جهت کسب موفقیت تضمینی در آزمون های زبان ویژه مهاجرت ویژه مهاجرت شغلی و تحصیلی قدم اول استفاده از مشاوره های رایگان شرکت مهاجرتی هومان ویزا برای خرید اکانت، نحوه ثبت نام در آزمون و کسب مهارت های مورد نیاز در این آزمون ها می باشد.

 یکی از خدمات ویژه این تیم، مشاوره رایگان اخذ اقامت کشورهای خارجی، سرمایه گذاری خارجی، ثبت شرکت در خارج از کشور، اروپا، امارات… اخذ ویزای شینگن تضمینی… می باشد.

لینک های کاربردی شرکت مهاجرتی هومان ویزا

·       اخذ ویزا

·       ویزای ایتالیا

·       ویزای شینگن

·       ویزای شینگن ایتالیا

·        شرکت مهاجرتی و خدمات مهاجرتی

آزمون های زبان مهاجرت

·       آزمون تافل

·       آزمون ناتی

·       آزمون oet

·       آزمون آیلتس

·       آزمون GRE

·       آزمون دولینگو