شرایط و مراحل اخذ اقامت یونان
شرایط و مراحل اخذ اقامت یونان
ویزای یونان یکی از محبوبترین ویزاهای اروپایی در نزد شهروندان ایرانی است. با تهیه هر یک از انواع ویزا میتوان به زندگی و حتی اقامت دائم در این کشور دست یافت. مراحل اخذ ویزای یونان به شرح زیر هستند:
بررسی هدف سفر: متقاضیان باید در وهله اول مشخص کنند که با چه هدفی قصد دارند به یونان مهاجرت نمایند. از روشهای مختلف مانند کار، ازدواج، سرمایه گذاری، تحصیل، خرید ملک و… میتوان به این کشور مهاجرت کرد
تکمیل فرم درخواست: فرم درخواست را میتوانید بهصورت آنلاین از طریق سامانه کارگزاری سفارت یونان دانلود نموده و به تکمیل و آپلود آن در سایت بپردازید.
جمعآوری و تکمیل مدارک: با توجه به نوع ویزای درخواستی باید مدارک موردنیاز آن را تهیه کنید و به سفارت تحویل دهید. برای اطلاع دقیق از نوع مدارک میتوانید با سفارت تماس بگیرید و آنها را استعلام نمایید. ناگفته نماند که علاوه بر ارائه مدارک بهصورت اصل باید به زبان انگلیسی یا یونانی نیز ترجمه شده باشند.
تعیین وقت سفارت: مرحله بعدی تماس با سفارت و تعیین وقت ملاقات است. از طریق سایت سفارت میتوانید بهصورت آنلاین تعیین وقت نمایید.
مراجعه به سفارت: در تاریخی که مقرر شده به سفارت مراجعه کنید و مصاحبه حضوری انجام دهید. در این روز به ارائه مدارک، پروسه بیومتریک و انگشتنگاری پرداخته میشود. همچنین از سوی مسئول سفارت سوالاتی در رابطه با هدف سفر از متقاضی پرسیده میشود که باید با صداقت و کامل شرح دهید.
پیگیری نتیجه درخواست: پس از طی کردن تمام مراحل بالا حدوداً دو هفته به بررسی پرونده متقاضی پرداخته میشود. در صورت تأیید ویزای شما صادر میگردد و میتوانید با مراجعه به سفارت آن را دریافت کنید. علاوه بر آن در صورت رد شدن درخواست ویزا میتوانید دلایل آن را بررسی نموده و با انجام اقدامات لازم مانند تهیه نامه اعتراض شانس مجدد خود را برای اخذ ویزا امتحان کنید.
شرایط و نکات اخذ ویزای یونان: یکی از مهمترین شرایط داشتن تمکن مالی است. متقاضیان باید بتوانند در زمان اقامت خود در یونان به تأمین هزینههای زندگی خود و خانواده بپردازند. معتبر بودن پاسپورت از دیگر شرایط است که باید شش ماه اعتبار داشته باشد. پاسپورت باید در 10 سال گذشته صادر شده باشد. هر کدام از انواع ویزا دارای شرایط مخصوص به خود هستند که با مراجعه به سایت سفارت میتوانید از آخرین اطلاعات و جزئیات آن مطلع شوید.
بدون شک مهمترین مرحله برای اخذ ویزای یونان ارائه کامل مدارک است. به این منظور باید مدارک زیر را جمعآوری کنید:
فرم درخواست ویزا ،پاسپورت معتبر ، مدارک هویتی، عکس با ابعاد پاسپورت، بیمهنامه سفر ،دعوتنامه، بلیت رفت و برگشت هواپیما، مدارک اثبات تمکن مالی
با توجه به نوع ویزا باید مدارک دیگری را تهیه کنید که از جمله آنها میتوان به سوابق تحصیلی، مدارک تحصیلی، دعوتنامه کاری، اسناد ملکی و غیره اشاره کرد. برای جمعآوری مدارک به اندازه کافی زمان بگذارید. حتی توصیه میشود قبل از آن که درخواست خود را برای ویزا مطرح کنید به تهیه مدارک بپردازید چرا که برخی از آنها به زمان بیشتری برای جمعآوری نیاز دارند.
دریافت وقت سفارت ویزای یونان
تعیین وقت سفارت یونان بهصورت حضوری و آنلاین امکانپذیر است. در گذشته تنها بهصورت حضوری امکان دریافت وقت تعیین سفارت ویزای یونان بود؛ اما امروزه با توجه به گسترش فناوریهای ارتباطی میتوان بهصورت آنلاین از سفارت یونان وقت گرفت. به این صورت هزینهها کاهش یافته و سرعت فرایند تعیین وقت افزایش مییابد. جهت تعیین وقت سفارت یونان باید از طریق سامانه VSF اقدام نمود که کارگزار سفارت این کشور به شمار میرود.
برای تعیین وقت سفارت یونان میتوان به دو صورت عادی و فوری اقدام کرد. اگر برای مهاجرت به این کشور عجله دارید میتوانید بهصورت فوری اقدام به تعیین وقت کنید که در این صورت باید هزینه بیشتری پرداخت نمایید. برای تعیین وقت باید به سامانه کارگزاری ذکر شده مراجعه کنید و اطلاعات خواسته شده را وارد نمایید. پس از آن هزینهای خواسته میشود که باید پرداخت نمایید. بعد از ثبتنام در سامانه و اخذ نوبت برای مصاحبه حضوری در سفارت تاریخ زمان حضور شما اعلام میگردد. باید در زمان مقرر در سفارت حضور پیدا کنید و مدارک خواسته شده به همراه رسید هزینه را به مسئول مربوطه ارائه دهید. با توجه به نوع ویزای درخواستی هدف شما از سفر به مهاجرت پرسیده میشود. در صورت لزوم مراحل انگشتنگاری و پروسه بیومتریک توسط مسئول سفارت انجام میگیرد.
مدارک لازم برای تعیین وقت سفارت ویزای یونان
مدارکی که در روز مصاحبه به مقامات سفارت باید تحویل دهید عبارتاند از:
1- فرم درخواست ویزا: این فرم را میتوانید از سایت مربوطه دانلود نموده و به تکمیل و امضای آن بپردازید.
2- پاسپورت معتبر: پاسپورت باید دارای سه ماه اعتبار و حداقل یک صفحه خالی باشد. پاسپورت باید در 10 سال گذشته صادر شده باشد. در غیر این صورت قدیمی است و مورد قبول واقع نمیشود.
3- عکس: برای دریافت ویزا به دو قطعه عکس با ابعاد پاسپورت نیاز است که در 6 ماه گذشته گرفته شده باشند. همچنین عکسها باید رنگی و با زمینه سفید باشند.
4- مدارک سکونت: شما باید در زمان اقامت خود در یونان از محل سکونت مناسبی برخوردار باشید و مدارکی را در جهت اثبات آن ارائه دهید. این مدارک شامل رزرو هتل، اجارهنامه، دعوتنامه از اشخاص ساکن یونان و سند ملک هستند.
5- بیمه نامه سلامت: در زمان اقامت خود در یونان باید از بیمهنامه معتبر با حداقل سقف 30 هزار یورو برخوردار باشید.
6- گواهی پزشکی: باید به یکی از مراکز مورد تأیید سفارت یونان مراجعه کنید و سلامت عمومی خود را توسط پزشک معتبر بررسی نمایید.
7- مدارک اثبات تمکن مالی: به این منظور باید مدارکی مانند رسید سه ماه اخیر حسابهای بانکی، فیش حقوقی و اسناد دارایی خود در جهت اثبات توانایی مالی در مدت زمان اقامت در یونان ارائه دهید.
همچنین با توجه به نوع ویزای درخواستی مدارک مرتبط اخذ میشود که باید به جمعآوری و ارائه آنها بپردازید. بهعنوان مثال افرادی که برای کار به این کشور مهاجرت میکنند باید گواهی مبنی بر استخدام و دعوتنامه کاری به سفارت تحویل دهند. متقاضیانی که برای تحصیل قصد مهاجرت به یونان دارند باید گواهی پذیرش تحصیلی و دعوتنامه از مؤسسات آموزشی این کشور را ارائه دهند.
اعتبار پاسپورت کشور یونان در جهان
پاسپورت یونان از ارزش و اعتبار بسیار بالایی در جهان برخوردار است؛ به صورتی که رتبه چهارم را در بین پاسپورتهای جهان به خود اختصاص داده میدهد. افرادی که بتوانند پاسپورت یونان را دریافت کنند میتوانند بدون نیاز به دریافت ویزا به 119 کشور مهاجرت کنند. از جمله این کشورها میتوان به آلمان، سوئیس، فنلاند، برزیل، فرانسه، اسپانیا و انگلیس اشاره نمود. البته باید برای ورود به این کشورها مجوز سفر الکترونیکی دریافت کنید. تنها برای سفر به 26 کشور جهان نیاز به ویزای یونان دارید. پاسپورت یونان دارای رنگ آبی است که رنگ آبی به پاسپورتهای محبوب در جهان تعلق میگیرد. با این تفاسیر میتوان گفت پاسپورت یونان از اعتبار و قدرت بسیار بالایی در سطح جهان برخوردار بوده و همین امر موجب شده تا بسیاری از افراد، علاقهمند به دریافت آن شوند. امکان سفر به 46 کشور با پاسپورت یونان بدون نیاز به انواع ویزا وجود دارد. البته برای ورود به این کشورها باید ویزای بدو ورود دریافت کنید. از جمله کشورهایی که نیاز به ویزای بدو ورود دارند میتوان به بحرین، آذربایجان، آنگولا، بنگلادش، کامبوج، کنگو، مصر، هند، اندونزی، عراق و ایران اشاره کرد. در این میان کشورهایی وجود دارند که علاوه بر پاسپورت یونان نیاز به اخذ ویزا از سفارت دارند. تعداد این کشورها به 26 عدد میرسد که از جمله آنها میتوان به کره جنوبی، کانادا، استرالیا، سریلانکا، آمریکا و ساحل عاج اشاره کرد.
مزایای دریافت پاسپورت یونان
یونان از کشورهای بسیار زیبا و ایدهآل برای سکونت به شمار میرود که افراد زیادی قصد مهاجرت به آن دارند. اخذ پاسپورت یونان و زندگی در این کشور با مزایای زیر همراه است:
استفاده از سیستم آموزشی پیشرفته و مدرن
امکان افتتاح حساب در بانکهای اروپایی
سفر به 119 کشور بدون دریافت ویزا
قیمت مناسب املاک و مستغلات
مراقبتهای بهداشتی فوقالعاده ارزان
آبوهوای تمیز و بدون آلودگی
امنیت بالا
مزایای مالیاتی
روشهای دریافت پاسپورت یونان
با توجه به مزایای ذکر شده و ارزش و اعتباری که پاسپورت یونان دارد بسیاری از افراد علاقهمند به اخذ آن هستند. برای این کار روشهای مختلفی وجود دارد که از بهترین آنها میتوان به خرید ملک در یونان اشاره کرد. ملک و مستغلات در یونان از قیمت نسبتاً پایین برخوردار هستند که در صورت داشتن سرمایه و توانایی مالی یکی از سادهترین و آسانترین راهها برای دریافت پاسپورت یونان به شمار میرود. در ادامه به روشهای دیگر برای دریافت پاسپورت یونان اشاره شده است:
تولد: با تولد در یونان و داشتن شرایطی مانند داشتن پدر یا مادر یونانی میتوان موفق به دریافت پاسپورت این کشور شد.
خدمت سربازی: افرادی که دارای اجداد یونانی هستند میتوانند بهصورت داوطلب در نیروهای مسلح این کشور ثبتنام کنند و با وارد شدن به یک آکادمی نظامی در این کشور موفق به دریافت پاسپورت یونان شوند.
تحصیل: با تحصیل در مدارس و دانشگاههای یونان میتوان درخواست خود را برای اخذ پاسپورت این کشور مطرح نمود.
سرمایهگذاری: متقاضیان با دریافت ویزای طلایی و 7 سال زندگی در یونان میتوانند اقدامات لازم برای دریافت پاسپورت این کشور را انجام دهند.
ناگفته نماند که از طریق ازدواج در یونان نمیتوانید پاسپورت این کشور را دریافت کنید و فقط میتوانید اقامت دائم آن را اخذ نمایید.
شرایط و نحوه درخواست اقامت در یونان
یونان از کشورهای پیشرفته اروپایی است که کیفیت زندگی در آن بسیار بالا است دارای اقتصاد پیشرفته بوده که یک زندگی مرفه و ایدهآل برای ساکنان آن به وجود خواهد آورد. به این ترتیب بسیاری از سراسر دنیا از جمله ایران در پی راههایی برای دریافت اقامت آن هستند. نحوه درخواست اقامت در یونان بسیار متنوع است و متقاضیان میتوانند از طریق روشهای مختلف درخواست خود را برای اخذ اقامت این کشور ثبت کنند. از جمله راههای امکانپذیر برای دریافت اقامت یونان میتوان موارد زیر را نام برد:
دریافت اقامت یونان از طریق کار: ورود به بازار کار یونان یکی از راههایی است که میتوان اقامت این کشور را به دست آورد. گرفتن مجوز کار برای شهروندان ایرانی کمی دشوار است. مجوزهای کار معمولاً به کارفرمایان اختصاص داده میشوند که از موقعیت مکانی و شغل مشخصی برخوردار هستند. شرایط آن داشتن یک پیشنهاد شغلی از یک کارفرمای یونانی است. برای این کار باید ابتدا ویزای کار یونان را به دست آورید و سپس درخواست اقامت کاری نمایید. با دریافت ویزای کار پس از آن که 30 روز در یونان سکونت کردید میتوانید به یکی از دفاتر محلی شهرداری مراجعه کنید و درخواست خود را برای اقامت کار مطرح نمایید. اعتبار اقامت کار از 1 تا 5 سال است و قابلیت تمدید دارد.
دریافت اقامت یونان از طریق تحصیل: متقاضیان میتوانند در مقاطع گوناگون در یکی از مدارس یا دانشگاههای بینالمللی یونان ثبتنام کنند و از این طریق اقامت این کشور را به دست آورند. یونان دارای سیستم آموزشی پیشرفته و باکیفیت است که مدارک آن از ارزش و اعتبار بالایی برخوردار هستند. به این منظور باید درخواست ویزای تحصیلی کنید که پس از فارغالتحصیلی امکان ورود به بازار کار این کشور در حوزه تخصص تحصیلی وجود دارد و از این طریق میتوانید اقامت دائم یونان را به دست آورید.
دریافت اقامت یونان از طریق سرمایهگذاری: یونان کشوری با اقتصاد پیشرفته است که فرصتهای زیادی برای سرمایهگذاری پیش روی مهاجرین قرار داده است. سرمایهگذاری یکی از مناسبترین راهها برای دریافت اقامت این کشور است که مهاجرین از طریق اخذ ویزای طلایی میتوانند به آن دست پیدا کنند. به این منظور باید حداقل 250 هزار یورو در یونان سرمایهگذاری کنید تا در ازای آن اقامت دائم این کشور را دریافت نمایید. از مزایای دریافت اقامت به روش سرمایهگذاری میتوان به امکان اجازه اقامت خانواده متقاضی اشاره نمود. همچنین تحصیل برای فرزندان رایگان است و پس از گذشت 7 سال میتوان درخواست خود را برای اخذ پاسپورت یونان ارائه داد.
دریافت اقامت یونان از طریق خرید ملک: خرید ملک بهعنوان سادهترین و سریعترین راه برای دریافت اقامت این کشور است که مزایای زیادی دارد. از جمله مزایای آن میتوان به عدم پرداخت مالیات، عدم محدودیت سنی، عدم نیاز به مدرک زبان، امکان افتتاح حساب بانکی در اروپا، عدم نیاز به ثبت شرکت، امکان سفر به کشورهای حوزه شینگن اشاره نمود. همچنین متقاضی میتواند از این طریق علاوه بر دریافت اقامت دائم اروپا برای خود به دریافت اقامت دائم اروپا برای همسر، پدر، مادر و فرزندان زیر 21 سال بپردازد.
اخذ اقامت یونان با ثبت شرکت : هدف بسیاری از متقاضیان از مهاجرت به یونان دریافت اقامت این کشور است چرا که از کشورهای اروپایی محبوب، با کیفیت زندگی بالا به شمار میرود. یکی از راههای دریافت اقامت دائم یونان از طریق ثبت شرکت است. متقاضیان برای این که بتوانند در یونان به ثبت شرکت بپردازند باید شرایط زیر را داشته باشند:
پاسپورت معتبر با حداقل یک سال اعتبار
سرمایه کافی برای ایجاد کسب و کار
ارائه سوابق کاری و تحصیلی
ارائه مدارک پزشکی
گواهی عدم سوءپیشینه و سوابق کیفری
اقامت دائم: از طریق ثبت شرکت نمیتوانید بلافاصله اقامت دائم یونان را به دست آورید و حتماً باید در مقام مدیریتی شرکت به کار مشغول شوید. یکی دیگر از شرایط دریافت اقامت دائم یونان استخدام حداقل 10 کارمند است که 30 درصد آنها یونانی هستند. پس از گذشت 5 سال میتوانید برای دریافت اقامت دائم یونان درخواست خود را ثبت کنید و پس از 7 سال نیز میتوانید پاسپورت یونانی دریافت کنید.
مدارک موردنیاز برای ثبت شرکت در یونان: پس از آن که شرایط لازم برای ثبت شرکت در یونان را بررسی کردید در صورت داشتن شرایط فوق باید مدارک زیر را تهیه و ارائه دهید:
مدارک هویتی متقاضی و سرمایهگذاران و مدیران
گواهی اثبات تمکن مالی
صورت جلسه شرکا
ارائه نام مناسب برای شرکت به اتاق بازرگانی
تهیه اسکن از پاسپورت مدیرعامل و سهامداران
تهیه کپی از آخرین مدرک تحصیلی شرکا
ثبت درخواست رجیستری عمومی شرکت
پرداخت هزینههای ثبت شرکت
پرداخت هزینه نشر آگهی راهاندازی شرکت
روشهای ثبت شرکت در یونان: برای ثبت شرکت در یونان دو راه متفاوت وجود دارد که بهصورت زیر هستند:
روش اول: در این روش که به آن مشارکت محدود نیز میگویند به دو شریک یا بیشتر نیاز است. شریکها بهصورت فعال و غیرفعال هستند. شریک فعال تجارت روزانه را انجام میدهد و شریک غیرفعال نیز به انجام امور مالی کسب و کار کمک میکند و نقشی در راهاندازی کسب و کار ندارد.
روش دوم: در این روش که به آن روش مشارکت عمومی نیز میگویند شرکا همراه با هم کسب و کار را مدیریت میکنند. شرکا در ایجاد سرمایه شریک هستند و هرگونه سود و ضرر در شرکت شامل همه آنها میشود.
این مطلب ادامه دارد...
لینک های کاربردی شرکت مهاجرتی هومان ویزا
· اخذ ویزا