شرکت مهاجرتی هومان ویزا

شرایط و نحوه دریافت ویزای فریلنسری فرانسه

در ادامه مطلب ویزای فرانسه باید بدانید که ..

شرایط و نحوه دریافت ویزای فریلنسری فرانسه

امروزه فریلنسری بسیار رونق پیدا نموده و افراد بسیاری به اشتغال از این راه دست می‌زنند. خیلی از شهروندان ایرانی قصد مهاجرت به کشورهای توسعه‌یافته دارند تا به عنوان فریلنسر در کار خود پیشرفت کنند و به درآمد بالایی برسند. فرانسه یکی از کشورهای مناسب برای فریلنسری بوده که ویزای آن برای اتباع خارجی صادر می‌شود. دولت فرانسه امکانی را برای اتباع خارجی فراهم نموده تا بتوانند از طریق فریلنسری به این کشور مهاجرت و زندگی کنند.

با دریافت ویزای فریلنسری می‌توان در فرانسه به صورت مستقل فعالیت نمود. این ویزا برای کسب و کارهای کوچک و مستقل صادر می‌شود. فریلنسرها در این کشور می‌توانند تحت‌نظر بنگاه‌های مربوطه به کار در حرفه خود مشغول شوند. ویزای فریلنسری فرانسه با عنوان کارت حرفه‌ای نیز شناخته می‌شود. این ویزا تنها به اتباع کشورهای خارج از اتحادیه اروپا تعلق می‌گیرد.

شرایط دریافت ویزای فریلنسری فرانسه

برای دریافت ویزای فریلنسری باید واجد شرایطی باشید که دولت فرانسه به وضع آنها پرداخته است. این شرایط به عبارت زیر هستند:

داشتن یک طرح تجاری و ایده کاری مناسب

دارای تمکن مالی برای هزینه‌های زندگی

تسلط به زبان فرانسه و ارائه مدرک آن

سودآور بودن کسب و کار

نداشتن اقامت کشورهای اروپایی

داشتن اقامت قانونی در فرانسه

داشتن نامه از مشتریان جهت استخدام و همکاری

حرفه‌ای که می‌خواهید در آن فعالیت کنید باید در حوزه فریلنسری باشد و توسط اداره مالیات تأیید شود. مشاغلی مانند پزشکی، آرایشگری، نویسندگی، تولید محتوا، بازاریابی، برنامه‌نویسی، حسابداری، بلاگری و… در حوزه فریلنسر قرار دارند. داشتن منافع اقتصادی از دیگر شروطی است که مورد بررسی ضرر می‌گیرد و اگر توجیه اقتصادی نداشته باشد نمی‌توانید موفق به دریافت ویزای آن شوید. افرادی که دارای بیش از 45 سال هستند باید از وجوه کافی برای برنامه بازنشستگی خود برخوردار باشند. اخذ ویزای فریلنسری دارای فرآیند پیچیده و زمان بر است که در این راستا می‌توانید از افراد باتجربه کمک بگیرید.

مراحل دریافت ویزای فریلنسری فرانسه

درخواست ویزای فریلنسری ملزم به رعایت کردن مراحلی است تا بتوانید با موفقیت آن را دریافت کنید. این مراحل به صورت زیر هستند:

تکمیل فرم درخواست: فرم درخواست ویزای فریلنسری به صورت آنلاین و کاغذی قابل دسترس است. برای تهیه فرم کاغذی آن می‌توانید به سفارت فرانسه در ایران مراجعه کنید. تمامی اطلاعات خواسته شده باید به درستی تکمیل و مطابق با هویت متقاضی تکمیل شوند.

جمع‌آوری مدارک: درخواست ویزا نیاز به ارائه مدارکی دارد که به صورت مفصل در ادامه به آن پرداخته شده است. به جرات می‌توان گفت مهم‌ترین مرحله برای دریافت ویزا، آماده کردن مدارک به صورت کامل است. در غیر این صورت درخواست شما رد می‌شود.

تعیین وقت سفارت: به سایت کارگزاری ویزای فرانسه وارد شوید و برای مصاحبه حضوری، وقت قبلی درخواست کنید تا تاریخ آن اعلام شود.

مراجعه به سفارت: در تاریخی که مقرر شده به موقع به سفارت مراجعه کنید و به بهترین شکل ممکن ظاهر شوید. در مصاحبه حضوری مدارک شما تحویل و بررسی می‌شوند. همچنین سؤالاتی در رابطه با هدف دریافت ویزا پرسیده می‌شود. علاوه بر آن باید هزینه درخواست ویزا را پرداخت کنید.

درخواست ویزا: در نهایت منتظر شوید تا پرونده شما بررسی شود و نتیجه آن متعاقباً اعلام گردد.

ویزای فریلنسری برای افرادی که قصد کار در فرانسه به مدت بیش از 90 روز دارند صادر می‌شود که به این منظور در صورت داشتن کارفرما نیاز به دریافت مجوز اقامت از سوی آن است. در صورت پیدا کردن کار در حوزه مهارت و تخصص خود قبل از ورود به فرانسه، باید با کارفرمای خود قرارداد کاری تنظیم نموده و به اداره وزارت فرانسه تحویل داده شود. پیدا کردن پیشنهاد شغلی موجب می‌شود تا در زمان کمتر موفق به دریافت ویزای فریلنسری شوید.

مدارک موردنیاز دریافت ویزای فریلنسری فرانسه

برای دریافت ویزای فریلنسری باید مدارکی را آماده کنید که ممکن است زمان بر باشد. برای همین توصیه می‌شود وقت کافی را به جمع‌آوری مدارک اختصاص دهید. این مدارک عبارت‌اند از:

فرم درخواست ویزا

مدارک هویتی

گذرنامه معتبر

دو قطعه عکس

بیمه‌نامه سفر

پرداخت هزینه درخواست ویزا

پوشش نامه

رزومه کاری و شخصی

مدارک و سوابق تحصیلی

مدرک زبان فرانسه

داشتن مدرک زبان فرانسوی در سطح B1 و بالاتر نیاز است. شما برای موفقیت در محیط کار و پیشرفت در حرفه خود باید به زبان فرانسه مسلط باشید. نیاز است از کار فریلنسری خود در ایران نمونه کار تهیه کنید و در کنار دیگر مدارک به سفارت تحویل دهید تا از داشتن مهارت در حرفه مربوطه مطمئن شوند. ارائه مدرک تخصصی در رابطه با حرفه فریلنسری خود لازم است. داشتن تمکن مالی از مهم‌ترین شروط و مدارک برای دریافت این ویزا است. به این منظور مدارکی مرتبط مانند آخرین صورت‌حساب بانکی، داشتن وجوه کافی، صورت‌حساب سود و زیان ماهانه از حرفه فریلنسری درخواست می‌شود. از مشتریان یا کارفرمایان خود باید نامه‌ای تهیه کنید که نشان می‌دهد قصد فعالیت با شما را دارند. تکمیل کلیه مدارک و درست بودن آنها بسیار مهم است و روند بررسی پرونده را آسان می‌کند.

اقدامات پس از ورود به فرانسه با ویزای فریلنسری

بعد از آن که موفق شدید ویزای فریلنسری را دریافت کنید و به فرانسه مهاجرت کردید نیاز است تا اقداماتی را انجام دهید. برای این کار باید محل اقامت خود را تعیین نموده و آدرس آن را ثبت کنید. پس آن از سوی اداره ثبت‌نام ساکنان محلی، تأییدیه ثبت آدرس را دریافت خواهید کرد. افتتاح حساب بانکی در یکی از بانک‌های فرانسه از دیگر اقدامات لازم است تا درآمد خود را دریافت کنید و هزینه‌های زندگی را پرداخت نمایید. فریلنسرها برای زندگی و کار در فرانسه مشمول پرداخت مالیات هستند و قبل از فعالیت در حرفه خود باید به اداره مالیات این کشور مراجعه نموده و فرآیند لازم را جهت ثبت‌نام انجام دهید.

استفاده از بیمه‌های درمانی از الزاماتی است که باید به یک شرکت مربوطه مراجعه نموده و تحت پوشش آن قرار بگیرید. مهم‌ترین اقدام دیگر درخواست برای اخذ مجوز اقامت فریلنسری در فرانسه است. بعد از آن که مجوز لازم را کسب کردید می‌توانید به فعالیت در حوزه تخصصی خود بپردازید. حواستان به اعتبار ویزا باشد و چند روز پیش از زمان پایان آن به اداره پلیس مراجعه کنید و آن را تمدید نمایید.

شرایط و نحوه دریافت ویزای استارتاپ فرانسه

فرانسه مانند بسیاری از دیگر کشورهای توسعه‌یافته طی سال‌های اخیر به جذب افراد مستعد خارجی با طرح تجاری قوی پرداخته است. ویزای استارتاپ از انواع ویزا است که دولت فرانسه از صدور آن بسیار استقبال نموده و کار مهاجرین را تا حدودی راحت نموده است. اگر شما دارای یک ایده تجاری قوی هستید پیشنهاد می‌شود ویزای استارتاپ فرانسه را دریافت کنید و با راه‌اندازی شرکت خود از مزایای آن بهره‌مند شوید. استارتاپ در تولید ثروت یک کشور بسیار نقش دارد و برای همین حمایت دولت را می‌توان به دست آورد. از ویژگی‌های تهیه ویزای استارتاپ می‌توان به مناسب بودن هزینه آن، امکان افتتاح حساب بانکی در یکی از شعبات این کشور، امکان صدور ویزای همراه برای اعضای خانواده، امکان اخذ اقامت فرانسه و… اشاره نمود.

شرایط دریافت ویزای استارتاپ فرانسه

برای درخواست ویزای استارتاپ و موفقیت در آن باید شرایط تعیین شده از سوی دولت فرانسه را داشته باشید. برای دریافت ویزای استارتاپ باید شرایط زیر را داشته باشید:

سن مناسب: ویزای استارتاپ دارای محدودیت سنی بوده و حداقل سن لازم برای درخواست آن 40 اعلام شده است.

اخذ تأییدیه طرح تجاری: طرح تجاری متقاضی باید از سوی یک نهاد عمومی معتبر مانند مقامات محلی، شرکت‌های دولتی، مؤسسات عمومی و… مورد تأیید واقع شود. تأییدات رسمی از این مراکز به‌عنوان مستنداتی است که جهت روند اخذ ویزا باید ارائه داده شوند.

داشتن ایده تجاری نوآورانه: بدون شک مهم‌ترین شرط داشتن یک ایده تجاری خلاقانه است که دارای منافع و توجیه اقتصادی در کشور فرانسه باشد. همچنین باید دارای پتانسیل توسعه بوده و پس از پایان هر سال سودآوری به همراه داشته باشد.

اثبات تمکن مالی: متناسب با حداقل دستمزد ملی کشور فرانسه باید دارای تمکن مالی باشید. این مبلغ به میزان 20 هزار یورو برآورد شده است. برای ویزای استارتاپ نیازی به داشتن ملک و ارائه سند آن نیست.

مدرک زبان: خوشبختانه برای تهیه ویزای استارتاپ نیازی به مدرک فرانسوی یا انگلیسی نیست.

مدارک تحصیلی: برای ویزای استارتاپ نیازی به داشتن تحصیلات عالی نیست و تنها با داشتن مدرک دیپلم می‌توانید درخواست خود را مطرح نمایید.

نداشتن سوءپیشینه از دیگر شرایط کسب ویزای استارتاپ است

ویزای استارتاپ برای سه دسته از افراد اعم از بنیان‌گذار، سرمایه‌گذار و کارمند صادر می‌شود. بنیان‌گذاران نیاز به حمایت یکی از شرکت‌های فرانسوی یا شریک دارند تا روزه خود را راه‌اندازی نمایند. افرادی که دارای استعداد و مهارت کافی در حوزه‌های مختلف هستند می‌توانند به‌عنوان کارمند در سازمان‌های نوآورانه فرانسه استخدام شوند و ویزای استارتاپ را به دست آورند. سرمایه‌گذاران نیز با قصد حمایت و کمک به استارتاپ‌های فرانسوی می‌توانند ویزای مخصوص به آن را تهیه کنند و با سرمایه‌گذاری در این راه اقامت این کشور را کسب کنند.

مراحل دریافت ویزای استارتاپ فرانسه

برای گرفتن ویزای استارتاپ فرانسه نیاز به طی کردن پروسه کلی است که شامل تمام افراد بنیان‌گذار یا سرمایه‌گذار می‌شود. این مراحل به عبارت زیر هستند:

مشارکت با یک شرکت معتبر فرانسوی و دریافت نامه حمایتی: افرادی که قصد استارتاپ و راه‌اندازی ایده تجاری در فرانسه دارند باید در ابتدا نظر یکی از شرکت‌های فرانسوی مرتبط به حوزه کاری خود را برای همکاری جلب کنند. با گرفتن پیشنهاد همکاری، از سمت شرکت موردنظر نامه‌ای به‌منظور حمایت و تأیید طرح به فرد متقاضی ارسال می‌شود.

گرفتن تأییدات لازم برای نوآورانه بودن طرح تجاری: ایده تجاری متقاضی باید دارای جنبه نوآورانه باشد و تأییدات لازم را از سمت مراکز مربوطه جلب کند.

تعیین وقت قبلی سفارت فرانسه: به‌صورت آنلاین از طریق سایت سفارت فرانسه در کشور خود یا تماس تلفنی باید وقت ملاقات به دست آورید. تاریخ ملاقات معمولاً دو هفته پس از ثبت درخواست تعیین می‌شود.

مراجعه به سفارت: در تاریخ تعیین شده به سفارت مراجعه کنید تا مصاحبه حضوری صورت بگیرد. در این قرار ملاقات باید طرح تجاری خود به همراه مدارک موردنیاز را تحویل دهید تا مأمور رسیدگی به پرونده آنها را بررسی کند.

دریافت ویزا و سفر به فرانسه: پس از اعلام موافقت با صدور درخواست ویزا باید به سفارت مراجعه نموده و ویزای خود را دریافت نمود. در ادامه می‌توانید مقدمات سفر به فرانسه را ترتیب داده و به آن سفر کنید.

درخواست اقامت فرانسه: ویزای استارتاپ نیاز به اقامت طولانی‌مدت دارد؛ بنابراین نیاز است به‌صورت آنلاین برای اقامت در این کشور درخواست دهید.

راه اندازی پروژه استارتاپ: پس از دریافت مجوز اقامت فرانسه می‌توانید اقدامات لازم برای راه‌اندازی پروژه استارتاپ را انجام دهید و شروع به فعالیت کنید.

اقامت فرانسه دارای 4 سال اعتبار به همراه قابلیت تمدید است. پیش از منقضی شدن اعتبار مجوز اقامت باید به اداره پلیس مراجعه نموده و آن را تمدید کنید. به این منظور نیاز است مدارکی در راستای تداوم فعالیت تجاری و داشتن توجیه اقتصادی پروژه استارتاپ خود ارائه دهید تا با تمدید اقامت شما موافقت شود.

این مطلب ادامه دارد..

لینک های کاربردی شرکت مهاجرتی هومان ویزا

·       اخذ ویزا

·       ویزای ایتالیا

·       ویزای شینگن

·       ویزای تجاری ایتالیا

·       ویزای شینگن ایتالیا

·       ویزای تحصیلی ایتالیا

·       ویزای توریستی ایتالیا

·       ویزای سرمایه گذاری ایتالیا

·       ثبت شرکت در خارج از کشور

·        شرکت مهاجرتی و خدمات مهاجرتی

آزمون های زبان مهاجرت

·       آزمون تافل

·       آزمون ناتی

·       آزمون oet

·       آزمون آیلتس

·       آزمون GRE

·       آزمون دولینگو