شرکت مهاجرتی هومان ویزا

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای فنلاند بدون مدرک

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای فنلاند بدون مدرک:

 برای اخذ ویزای فنلاند بدون مدرک زبان به اسناد و مدارک زیر نیاز است:

مدارک تحصیلی مقطع قبلی

مدارک هویتی

پاسپورت معتبر

بیمه نامه

گواهی عدم سوء پیشینه

نامه پذیرش دانشگاه

نامه خوابگاه

با توجه به نیاز دانشگاه ممکن است از متقاضی مدرک زبان گرفته شود که نیازی نیست حتما مدرک انگلیسی باشد. به هر‌ کدام از زبان‌های رسمی این کشور که تسلط داشته باشید می‌توانید مدرک آن را عرضه کنید. افرادی که بتوانند این ویزا را دریافت کنند در ادامه می‌توانند برای خانواده خود درخواست ویزا دهند و همراه با آنها زندگی کنند. فنلاند امنیت اقتصادی و اجتماعی بسیار بالایی دارد و از بهترین مکان‌ها برای زندگی آرام و مرفه به شمار می‌رود. دارندگان ویزای تحصیلی بدون مدرک زبان پس از اتمام تحصیل و پیدا کردن کار می‌توانند اقامت این کشور و در ‌نهایت تابعیت فنلاند را از آن خود کنند و مانند بورسیه استانی ایتالیا از مزایای اشتغال آن بهره مند شوند.

اعتبار پاسپورت کشور فنلاند

فنلاند دارای زیبایی‌های شگفت‌انگیز است که آن را به مقصدی مناسب برای مهاجرت و زندگی تبدیل نموده و تقاضای زیادی از سوی اتباع کشور‌های خارجی دارد. فنلاند برای بسیاری از اتباع خارج از اتحادیه اروپایی کشوری رویایی به شمار می‌رود که به ‌منظور تحصیل، کار، تجارت و… قصد ورود به این کشور را دارند. کیفیت زندگی در فنلاند بسیار بالا است و دولت سعی نموده بهترین خدمات اجتماعی را به شهروندان داخلی و خارجی خود اعطا کند. از این ‌رو نیاز است تا مهاجرین در وهله اول پاسپورت این کشور را اخذ کنند. قبل از دریافت پاسپورت فنلاند نیاز است تا در این کشور اقامت داشته باشید و در مدت معین در آن زندگی کنید. دریافت اقامت دائم فنلاند امکان گرفتن پاسپورت را برای مهاجرین مهیا می‌کند. ازدواج، سرمایه‌گذاری، پناهندگی، کار، تولد فرزند از رایج‌ترین روش‌ها برای کسب پاسپورت فنلاند هستند که هر‌ کدام شرایط مخصوص به خود را دارند. هر یک از روش‌ها برای درخواست پاسپورت، نیاز به ارائه مدارکی دارد که باید به مقامات مربوطه تحویل داده شوند. اعتبار و ارزش پاسپورت فنلاند زبانزد دنیا است و بسیاری درصدد یافتن آن از راه‌های گوناگون هستند. پاسپورت این کشور بسیار معتبر بوده و رتبه دوم دنیا را کسب نموده است که در کنار پاسپورت آلمان و اسپانیا قرار می‌گیرد. افرادی که بتوانند پاسپورت فنلاند را به ‌دست آورند به بیشتر از 124 کشور در دنیا بدون نیاز به ویزا می‌توانند سفر کنند. سوئد، دانمارک، ایسلند، نروژ و… از کشور‌های برجسته هستند که امکان سفر با پاسپورت فنلاند به آنها وجود دارد

انواع پاسپورت فنلاند

– پاسپورت عادی فنلاند: این پاسپورت به افراد عادی جامعه برای احراز هویت تعلق می‌گیرد. کاربرد آن برای سفر‌های بین‌المللی است.

– پاسپورت دیپلماتیک فنلاند: سفیران و افراد دیپلماتیک که در کشور‌های دیگر به‌ کار مشغول هستند مشمول دریافت این پاسپورت می‌شوند. دلیل استفاده از آن احراز هویت این دسته از افراد است که در سایر کشور‌ها به ‌صورت بلند‌ مدت قصد کار دارند.

– پاسپورت خدماتی فنلاند: افرادی که با هدفی مشخص و معلوم برای ماموریت به خارج از کشور اعزام می‌شوند می‌توانند به اخذ پاسپورت خدماتی بپردازند. استفاده از این پاسپورت دارای محدودیت زمانی است و فقط در بازه زمانی مشخصی باید خارج از کشور ماند.

پاسپورت معمولا دارای مدت مجاز 90 روز برای سفر به دیگر کشور‌ها است. با‌ این ‌حال با توجه به اعتبار بالای پاسپورت فنلاند در بسیاری از کشور‌ها می‌توان بیشتر از مدت مجاز اقامت نمود. کشور‌هایی مانند سوئیس، سوئد، اسلوونی، سنگاپور، لهستان، پرتغال و… فاقد مدت مجاز هستند و می‌توان بیشتر از زمان مقرر در آنجا ساکن شد. اخذ پاسپورت فنلاند با توجه به اعتباری که دارد از مزایای فراوانی برخوردار است و اتباع کشور‌های خارجی را مشتاق نموده تا اقدام به دریافت آن کنند. پرداخت کمک هزینه به والدین و فرزندان از مهم‌ترین مزایا است که منجر به امنیت رفاهی دارندگان پاسپورت می‌شود. اخذ تابعیت دوگانه، آزادی اجتماعی، سیستم آموزشی باکیفیت، تحصیل در دانشگاه‌های معتبر و… از‌ جمله مزایای داشتن پاسپورت فنلاند هستند. این کشور دارای بازار کار ایده‌آل بوده و دارندگان پاسپورت می‌توانند به بهترین موقعیت‌های شغلی دست پیدا نمایند و از درآمد بالا و دیگر امکانات آن بهره‌مند شوند. افرادی که از طریق سرمایه‌گذاری قصد گرفتن پاسپورت این کشور را دارند باید به مبلغ 50000 هزار یورو و بیشتر سرمایه‌گذاری کنند. این افراد از طریق ارائه طرح تجاری خود به همراه این مبلغ می‌توانند اقامت فنلاند و در ادامه پاسپورت آن را اخذ کنند. گرفتن پاسپورت فنلاند در مقایسه با شرایط دریافت ویزا دشوار بوده و در درجه اول نیاز به اقامت و زندگی در این کشور است. مدت اقامت معمولا بیشتر از 4 سال است و باید در این مدت مالیات پرداخت کرده باشید.

شرایط و نحوه درخواست اقامت در فنلاند

درخواست اقامت در فنلاند برای تمام مهاجرین که قصد دارند بیشتر از مدت اعتبار ویزا در این کشور بمانند ضروری است. دریافت اقامت مجوز به مهاجرین اجازه می‌دهد تا بتوانند در این کشور در مدت مقرر شده بمانند و زندگی کنند. گرفتن اقامت از راه‌های گوناگون مانند ازدواج، کار، تحصیل، سرمایه‌گذاری و… میسر است. اقامت دو نوع دارد و به ‌صورت کوتاه ‌مدت و بلند ‌مدت قابل دریافت است. اشخاصی که قصد دارند بیشتر از 90 روز در فنلاند بمانند باید درخواست خود را برای اخذ مجوز اقامت اعلام نمایند. گرفتن اقامت فنلاند این امکان را برای اتباع خارج از اتحادیه اروپا به وجود می‌آورد تا به کشور‌های حوزه شنگن بدون نیاز به ویزا سفر کنند. اقامت کوتاه ‌مدت تنها یک سال اعتبار دارد و هر سال باید نسبت به تمدید آن اقدام نمود. مجوز بلند‌ مدت 4 سال اعتبار دارد و در صورت عدم تمایل به اخذ اقامت دائم، باید هر 4 سال یک بار اقامت بلند ‌مدت را تمدید کنید. مجوز اقامت کوتاه مدت را در صورت لزوم می‌توان به اقامت بلند ‌مدت و در ‌نهایت اخذ تابعیت تبدیل نمود. اقامت دائم نوع دیگری از آن بوده که بعد از 5 سال زندگی در فنلاند می‌توان آن را درخواست نمود. این مجوز دارای اعتبار نامحدود بوده و می توانید تا هر زمانی که تمایل داشته باشید در این کشور زندگی کنید. البته در صورت نقض قوانین کشور و یا درخواست شما برای لغو نمودن این مجوز، اقامت دائم خود را از دست می‌دهید. گرفتن هر‌ یک از انواع اقامت به هدف شما از مهاجرت به فنلاند و مدتی که قصد دارید بمانید بستگی دارد.

مراحل درخواست برای اخذ اقامت فنلاند

– تکمیل فرم درخواست: از طریق وب‌سایت Enter Finland می‌توان فرم درخواست اقامت را به ‌صورت آنلاین پر کرد. همچنین امکان پر کردن فرم به‌ صورت کاغذی وجود دارد که باید به آدرس سفارت فنلاند ارسال کنید.

– جمع آوری مدارک: آماده کردن مدارک مورد نیاز همزمان با تکمیل فرم درخواست صورت می‌گیرد. در ثبت‌نام آنلاین باید مدارک را آپلود کنید. برای ثبت‌نام کاغذی نیز مدارک را باید ضمیمه کنید و به سفارت ارسال نمایید. تمام مدارک باید به یکی از زبان‌های فنلاندی، سوئدی و انگلیسی ترجمه شده باشند.

– مراجعه به سفارت: حضور در سفارت فنلاند پس از ارسال فرم درخواست و مدارک الزامی است. انگشت‌نگاری و مراحل احراز هویت به ‌صورت حضوری توسط مسئولین سفارت انجام می‌شود. داشتن کپی مدارک جهت مراجعه به سفارت توصیه می‌شود.

– نتیجه درخواست: پس از طی کردن مراحل بالا باید صبور باشید تا پرونده شما بررسی و نتیجه نهایی اعلام شود. 6 تا 9 ماه زمان برای ارزیابی پرونده متقاضی وجود دارد که دلایل شما برای اقامت در فنلاند باید بررسی و تصمیم‌گیری شود. در صورت ثبت‌نام آنلاین، نتیجه به ایمیل یا حساب کاربری شما در وب‌سایت ارسال‌ خواهد شد. در ثبت‌نام کاغذی نتیجه درخواست به آدرس پستی شما ارسال می‌شود.

– سفر به فنلاند: در صورت موافقت با درخواست اقامت فنلاند، پس از گذشت سه هفته مجوز اقامت به نزدیک‌ترین نمایندگی در محل زندگی شما ارسال می‌شود. امکان مراجعه به سفارت و درخواست مجوز نیز وجود دارد. پس از دریافت مجوز می‌توانید به فنلاند سفر نموده و آن را در اداره کل مهاجرت این کشور به ثبت برسانید.

هزینه اقامت فنلاند بسته به نوع آن متغیر بوده و از 75 تا 740 یورو اعلام ‌شده است. مجوزی که برای اولین ‌بار صادر می‌شود یک سال اعتبار دارد و پس ‌از ‌آن می‌توانید هر‌ ساله به تمدید آن بپردازید. درخواست اقامت از طریق کار و تحصیل بیشترین تقاضا را دارند و مرسوم‌ترین راه برای گرفتن اقامت دائم این کشور هستند. با دریافت اقامت فنلاند و زندگی در این کشور می‌توانید موفق به گرفتن پاسپورت بعد از 4 سال شوید. زندگی مستمر در فنلاند این امکان را برای مهاجرین به وجود آورده تا در صورت تمایل درخواست خود را برای گرفتن تابعیت فنلاند ثبت کنند.

دریافت اقامت فنلاند از طریق ثبت شرکت

اقامت در فنلاند امکانات و مزایای زیادی را برای افراد در پی دارد و همین امر باعث شده تا تقاضا برای اخذ مجوز اقامت این کشور افزایش داشته باشد. همانطور که در بخش‌های قبلی اشاره شد، راه‌های متعددی برای گرفتن اقامت فنلاند وجود دارد که یکی از آنها ثبت شرکت است. دریافت اقامت فنلاند از طریق ثبت شرکت برای افرادی که دارای طرح‌های تجاری و بیزینس پلن هستند میسر است. افراد برای ثبت شرکت و دریافت اقامت باید مراحلی را طی کنند که به شرح زیر هستند:

برای رزرو نام تجاری فرمی وجود دارد که به‌ صورت آنلاین باید تکمیل شود. فرم پر شده را باید به وزارت بازرگانی ارسال نمود.

با وزارت امور خارجه باید هماهنگ نمود و تاییدیه‌های لازم را دریافت کرد.

اجازه دولت برای گرفتن طرح تجاری قدم بعدی است.

درخواست و مدارک مورد نیاز باید به وب‌سایت Enter Finland ارسال شوند. امکان ارسال فرم و مدارک به ‌صورت الکترونیکی و کاغذی وجود دارد.

بعد از ارسال درخواست، از سفارت باید وقت قبلی گرفته شود که 3 ماه زمان نیاز است.

مرکز توسعه اقتصادی و اداره کل مهاجرت فنلاند درخواست متقاضی را بررسی می‌کنند و تصمیم نهایی خود را اعلام می‌نمایند.
پس تایید و موافقت درخواست، نتیجه آن از طریق وب‌سایت ذکر شده یا اداره پست و اداره مهاجرت برای فرد ارسال می‌شود.

در این مرحله باید به فنلاند سفر کرد و مراحل ثبت شرکت را انجام داد.

بعد از گذشت یک سال از طی کردن مراحل ثبت شرکت و فعالیت در آن، باید گزارش کاری تهیه و ارائه دهید. در این فاصله باید اقامت خود را تمدید نمایید که با مشکل مواجه نشوید. اگر فعالیت شرکت تا 4 سال ادامه پیدا کند و نتیجه مثبت دهد، متقاضی به همراه خانواده خود می‌تواند اقامت دائم فنلاند را کسب کند. لازم است که طرح تجاری شما سودآور باشد که توسط مقامات مربوطه پس از یک سال کاری بررسی می‌شود و این ‌روند باید برای سال‌های آینده نیز ادامه داشته باشد. ثبت آدرس شرکت و افتتاح یک حساب بانکی به نام شرکت از دیگر شرایط است. داشتن طرح تجاری قوی که با سود همراه باشد از مهم‌ترین شرایطی است که شانس شما را برای موافقت با درخواست آن بیشتر می‌کند. بیزینس پلن حتما باید نوآورانه و خلاقانه بوده و توجیه اقتصادی داشته باشد. اساس‌نامه شرکت از مهم‌ترین مدارکی است که باید به ادارات مربوطه تحویل دهید تا بررسی شود. اساس‌نامه حاوی اطلاعاتی از قبیل نام شرکت، آدرس شرکت، جزئیات فعالیت شرکت و نحوه اشتغال‌زایی است. علاوه بر آن قوانین مربوطه به شرکت در اساس‌نامه باید ذکر شود. 

مزایای دریافت اقامت از طریق ثبت شرکت در فنلاند:

ثبت شرکت و دریافت اقامت از این راه مزایای زیادی به همراه دارد که در زیر به مهم‌ترین آنها اشاره شده است:

امکان دسترسی آسان به بازار‌های بین‌المللی

امکان سرمایه‌گذاری در نظام اقتصادی فنلاند

دریافت پاسپورت فنلاندی برای صاحب شرکت و خانواده او

امکان دریافت اقامت دائم فنلاند

تحصیل در بهترین مراکز آموزشی فنلاند

برخورداری از قوانین تجاری و گمرکی اتحادیه اروپا

متقاضیانی که قصد راه اندازی کسب ‌و ‌کار و ثبت شرکت‌های کوچک را دارند می‌توانند با توجه به رعایت قوانین بازرگانی این کشور، به ثبت شرکت خصوصی دست بزنند. امکان ثبت این شرکت با مبلغ 1 میلیون یورو وجود دارد و همراه با مسئولیت محدود است. ثبت شرکت‌های بزرگ در دسته شرکت‌های دولتی قرار می‌گیرد و با توجه به بالا بودن سرمایه، می‌توان به جذب سهامداران مختلف پرداخت. با توجه به نوع شرکت هزینه‌ها برای دریافت اقامت آن متغیر است. ثبت شرکت به ‌تنهایی نمی‌تواند منجر به دریافت اقامت فنلاند شود و نیاز است تا به مدت طولانی در این کشور زندگی و در شرکت خود فعالیت سودآور داشته باشید. شرکت‌های فعال در فنلاند سالانه 20 درصد مالیات پرداخت می‌کنند.

انواع روش‌های اخذ تابعیت و شهروندی کشور فنلاند

زندگی در فنلاند ویژگی‌ها و مزایای فراوانی دارد که بسیاری از افراد به‌ خصوص شهروندان ایرانی را ترغیب به دریافت اقامت و تابعیت آن نموده است. اخذ تابعیت و شهروندی کشور فنلاند روش‌های گوناگونی دارد که اطلاعات مفیدی از آن در این بخش شرح داده شده است. مهم‌ترین روش‌ها برای گرفتن تابعیت این کشور اقامت طولانی مدت در آن است. افرادی که بیشتر از 5 سال در فنلاند زندگی کرده‌اند امکان درخواست برای اخذ تابعیت این کشور را دارند. دانش زبان فنلاندی یا زبان سوئدی به این منظور نیز لازم است و باید به آن تسلط داشته باشید تا بتوانید با مردم این کشور تعامل برقرار نمایید. یکی از مهم‌ترین نکات برای گرفتن تابعیت فنلاند توجه به محدودیت سنی است. اشخاصی که بیشتر از 5 سال سن دارند باید در این کشور اقامت دائم داشته باشند و به مدت 4 سال به ‌صورت مستمر در فنلاند زندگی کرده باشند. در‌ این ‌باره باید اسناد مربوطه را ارائه داد. این افراد باید به زبان فنلاندی و سوئدی تسلط داشته باشند. حضور به مدت 6 سال در فنلاند برای این افراد الزامی است. اشخاصی که سن آنها زیر 15 سال است برای دریافت تابعیت باید اقامت دائم فنلاند را کسب نمایند؛ اما نیازی به دانستن زبان فنلاندی نیست.

انواع روش‌های اخذ تابعیت و شهروندی کشور فنلاند عبارتند از:

– کار: کار از گزینه‌های مناسب برای مهاجرت و دریافت شهروندی فنلاند است. دولت ایتالیا از مهاجرین کار بسیار پشتیبانی می‌کند و راه را برای ورود آنها به این کشور هموار می‌کند. برای ورود به بازار کار فنلاند نیاز به دانستن زبان این کشور است و در غیر این صورت نمی‌توان با دیگران ارتباط برقرار نمود. درخواست نوع اقامت بستگی به نوع کار و مهارت فرد نیز دارد. داشتن پیشنهاد شغلی شرط مهمی برای دریافت اقامت و پاسپورت فنلاند به شمار می‌شود.

– تحصیل: پذیرش در دانشگاه و موسسات آموزشی فنلاند منجر به صادر شدن اقامت این کشور می‌شود. بسیاری از مهاجرین پس از دریافت ویزای تحصیلی و پیدا کردن پیشنهاد کاری برای دریافت تابعیت این کشور درخواست می‌دهند. این ‌روش بسیار رایج بوده و در صورت خروج از فنلاند و مهاجرت مجدد می‌توانند از راه تحصیل مجوز اقامت را دریافت کنند.

– تولد: کودکانی که در فنلاند به دنیا آمده‌اند اگر دارای والدین فنلاندی باشند، تابعیت این کشور را می‌توانند بگیرند. علاوه بر آن کودکانی که در این کشور به دنیا آمده ‌اند ولی والدین آنها احراز هویت نکرده باشند دولت فنلاند تابعیت کشور را به این کودکان اعطا می‌کند. فرزندانی که والدین آنها به‌ صورت رسمی ازدواج نکرده‌اند ولی دارای تابعیت فنلاندی هستند، با توجه به قانون اصل خون می‌توانند تابعیت فنلاند را بگیرند.

– ازدواج: در صورت ازدواج با یک فرد فنلاندی یا کسی که تابعیت این کشور را دارد می‌توان تابعیت فنلاند را کسب کرد. دریافت تابعیت از این روش از آسان‌ترین راه‌ها است.

– پناهندگی: اگر با درخواست پناهندگی متقاضی موافقت شود و یکی‌ از دلایل موجه برای اقامت این کشور را داشته باشد، مجوز تابعیت برای آن صادر می‌شود. البته بهتر است تا جای ممکن راه‌های قانونی را برای مهاجرت به فنلاند انتخاب کنید.

– سرمایه‌گذاری: راه اندازی کسب ‌و ‌کار و ثبت شرکت از دیگر راه‌های دریافت اقامت دائم و در نتیجه تابعیت کشور فنلاند است. در صورتی که بتوانید در کار خود به‌ صورت مستمر پیشرفت و توجیه اقتصادی داشته باشید، تابعیت و شهروندی این کشور برای شما صادر خواهد شد.
استفاده از روش‌های نام برده شده برای مهاجرت به این کشور الزامی هستند. گرفتن تابعیت فنلاند برای افراد خارجی موجب می‌شود تا به طور قانونی از تمام حقوق شهروندی این کشور بهره‌مند شوند. از ویژگی‌های خوشایند دولت فنلاند می‌توان به پذیرش تابعیت دوگانه اشاره کرد. به این شکل می‌توانید تابعیت دو کشور را به ‌صورت همزمان داشته باشید. آموزش رایگان، برخورداری از خدمات بهداشتی و اجتماعی، امکان دریافت انواع کمک هزینه، مسمتری ملی و… از ‌جمله خدماتی است که توسط دولت فنلاند به تابعین اعطا می‌شود.

این مطلب ادامه دارد...