مدارک درخواست ویزای پارتنر شیپ فنلاند
در ادامه مطلب ویزای فنلاند باید بدانید که ...
مدارک درخواست ویزای پارتنر شیپ فنلاند
مدارکی که برای درخواست ویزای پارتنرشیپ لازم است عبارتند از:
مدارک هویتی دو طرف
پاسپورت معتبر
عکس رنگی با ابعاد پاسپورت
تعهدنامه و تکمیل فرم درخواست
پرسشنامه اطلاعات روابط طرفین و حمایت مالی
مدارک اثبات ثبت ازدواج یا زندگی مشترک
معاینات پزشکی و بیومتریک
گواهی تولد فرزندخوانده در صورت وجود
گواهی ازدواج در صورت وجود
عکسهای عروسی
دعوت نامه
تمام مدارک ذکر شده را به صورت کامل جمع آوری کنید و در سایت سفارت آپلود نمایید. بعد از آن هزینه ویزا را پرداخت نمایید تا درخواست شما در صف بررسی قرار بگیرد. توصیه میشود قبل از ارسال مدارک و درخواست، از مدارک خود کپی بگیرید که در صورت نیاز داشتن به سوابق و اطلاعات خود به مشکل نخورید. بهتر است قبل از ارسال درخواست، تمام شرایط موجود برای دریافت این ویزا را به طور دقیق مطالعه کنید که از واجد شرایط بودن آن مطمئن شوید. برای ثابت کردن محل زندگی باید فرمهای مالیاتی یا قبوض را به دولت تحویل دهید. همچنین ممکن است دولت از شما حساب بانکی مشترک یا مدرکی مبنی بر وجود دارایی مشترک بخواهد. اگر پارتنر شما دارای فرزند باشد میتوانید برای آن هم درخواست ویزا دهید. دلایلی وجود دارند که ممکن است اجازه درخواست ویزای پارتنر شیپ نداشته باشید. از جمله این دلایل میتوان به داشتن بدهی مالی و عدم توانایی پرداخت هزینههای زندگی خود و پارتنر، سن کمتر از 18 سال، عدم ارائه دلیل قانع کننده برای زندگی خود و پارتنر در فنلاند، عدم اقامت و داشتن تابعیت فنلاند و… اشاره نمود.
شرایط دریافت ویزای فنلاند با دعوتنامه
کشورهای اروپایی بیشترین مهاجرین را به خود اختصاص دادهاند که به خاطر داشتن مزایای متعدد از جمله رفاه اجتماعی، امنیت شغلی بالا و… است. فنلاند یکی از این کشورها است که بسیاری از افراد برای اقامت و زندگی در آن علاقه زیادی از خود نشان میدهند. به این منظور میتوان از طریق ویزا و دعوتنامه وارد فنلاند شد. دعوتنامه فنلاند به صورت کوتاه مدت و بلند مدت صادر میشود و رایجترین راه برای مهاجرت به این کشور است. دعوتنامهها در دو دسته رسمی و غیر رسمی قرار میگیرند. دعوتنامه فنلاند انواع مختلفی دارد که علاوه بر معرفی، شرح مفید و مختصری از شرایط دریافت آنها در زیر بیان شده است:
– دعوتنامه توریستی: این دعوتنامه از رایجترین راهها برای ورود به این کشور است که اکثر مهاجرین به این صورت وارد فنلاند میشوند. فنلاند از کشورهای بسیار زیبا با مناظر شگفتانگیز است که برای مهاجرت توریستی مقصد مناسبی به شمار میرود. مانند دعوتنامه توریستی ایتالیا این دعوتنامه نیز باید از سوی یکی از اقوام یا آشنایان مقیم فنلاند دریافت نمایید. این دعوتنامه یک مزیت بسیار بزرگ دارد و آن هم گرفتن ویزای شنگن و تسریع روند آن است.
– دعوتنامه تجاری: اگر افراد به دنبال گسترش کسب و کار خود، بستن قرارداد، توسعه و برقراری روابط تجاری در فنلاند هستند، میتوانند از طرف یک شرکت معتبر فنلاندی دعوتنامه دریافت کنند. برای درخواست ویزای تجاری، ارائه دعوتنامه به همراه سایر مدارک الزامی است. مدارکی که برای دریافت دعوتنامه تجاری باید ارائه دهید شامل پروانه ثبت شرکت ایرانی، کپی تمام مدارک، نامه هدف از سفر، گواهی رسمی از شرکت به زبان انگلیسی، تعیین مدت زمان مهاجرت، صورت حساب بانکی در مدت 6 ماه گذشته و تاییدیه بانکی از متقاضی یا کارفرما هستند.
– دعوتنامه تحصیلی: این نوع دعوتنامه از طرف دانشگاه فنلاند برای متقاضی ارسال میشود. برای درخواست آن نیاز است با دانشگاه مدنظر مکاتبات لازم را انجام دهید. با دریافت این دعوتنامه میتوانید برای گرفتن ویزای تحصیلی درخواست دهید.
– دعوتنامه نمایشگاهی: هر سال در فنلاند نمایشگاههای بینالمللی برگزار میشود که امکان شرکت در آن برای شهروندان ایرانی نیز وجود دارد. از سوی یکی از مسئولین ارگانهای فنلاند یا شرکتهای حاضر در نمایشگاه میتوان این دعوتنامه را دریافت کرد. هدف از مهاجرت در دعوتنامه به صورت دقیق و کامل باید شرح داده شود. اعتبار این دعوتنامه از شروع تا پایان نمایشگاه است که امکان دریافت ویزای فنلاند در این بازه زمانی وجود دارد.
– دعوتنامه کاری: در صورت داشتن پیشنهاد شغلی از سوی یکی از شرکتهای معتبر فنلاند، دعوتنامهای از شرکت برای فرد متقاضی ارسال میشود. این دعوتنامه تنها با مقاصد کاری قابل دریافت است. دریافت دعوتنامه کاری نسبت به انواع دیگر کمی سخت است. برای دریافت آن نیاز است تا کارفرما و شرکت مربوطه شما را تضمین نماید. همین ویژگی سبب شده تا ارسال دعوتنامه از شرکتهای فنلاندی با استقبال کمتری مواجه گردد. بهتر است که به قوانین کار و زندگی در فنلاند آشنا باشید. در غیر این صورت و سر زدن هر گونه خطا از جانب شما به ضرر کارفرما و شرکت تمام میشود.
– دعوتنامه خویشاوندی: برای دیدار از اقوام خود در فنلاند میتوانید از جانب آنها دعوتنامه دریافت نمایید. پس از دریافت دعوتنامه و ورود به فنلاند میتوانید ویزای این کشور را درخواست دهید که در ابتدا ملزم به داشتن شرایط آن هستید. لازم است شخص متقاضی برای دریافت ویزا به صورت حضوری به سفارت مراجعه کند. پاسپورت متقاضی باید معتبر بوده و دارای 3 ماه اعتبار باشد. اگر فرد متقاضی کمتر از 18 سال سن داشته باشد برای درخواست ویزا باید از سوی والدین خود نامه رسمی به سفارت عرضه کند. همراهان متقاضی به صورت جداگانه باید فرم درخواست را پر کنند.
دعوتنامهها از سوی اشخاص یا ارگانهای نام برد شده به صورت الکترونیکی ارسال میشوند و کد رهگیری را در اختیار شما قرار میدهند. همانطور که گفتیم دعوتنامهها به صورت رسمی یا غیر رسمی ارسال میشوند. منظور از دعوتنامه رسمی این است که فرد ارسال کننده باید هزینههای سفر متقاضی را پرداخت نماید. در دعوتنامه غیر رسمی شخص ارسال کننده هزینه سفر متقاضی را تقبل نمیکند.
امکان پناهندگی به کشور فنلاند
مهاجرت به فنلاند روشهای گوناگون دارد که یکی از آنها پناهندگی است. پناهندگی برخلاف دریافت ویزا و دعوتنامه فرم درخواست ندارد و شرایط آن کاملا متفاوت بوده و با خطراتی همراه است. امکان پناهندگی به کشور فنلاند برای شهروندان ایرانی وجود دارد که باید شرایط آن را داشته باشید. مهمترین شرط برای درخواست پناهندگی فنلاند آوردن دلیل قانع کننده است. متقاضیان تنها در صورتی میتوانند درخواست پناهندگی بدهند که در مرزهای این کشور مستقر باشند. پس از ورود به خاک این کشور باید به اداره پلیس مراجعه نموده و درخواست خود را به اطلاع آنها برسانید. پلیس اطلاعات اولیه را از فرد تقاضا و ثبت مینماید و مراحل انگشتنگاری را انجام میدهد. سپس متقاضی به اردوگاه پناهجویان منتقل داده میشود تا نتیجه نهایی اعلام گردد. درخواست متقاضی توسط اداره کل مهاجرت فنلاند بررسی میشود و در این مدت اگر در جای دیگری غیر از اردوگاه سکونت نمود، تمام هزینههای زندگی به عهده فرد است. از شرایط پناهندگی فنلاند میتوان به داشتن محدودیت سنی اشاره نمود. برای متقاضی در صورت سن زیر 18 سال نماینده تعیین میشود تا امور پرونده درخواست پناهندگی آن را انجام دهد. جالب است بدانید که این شخص حق رفتن به مدرسه، سکونت، استفاده از خدمات بهداشتی و غذا را دارد. ممکن است بررسی درخواست شما توسط مقامات اداره کل مهاجرت فنلاند چندین ماه طول بکشد. در این مدت نمیتوانید از این کشور خارج شوید؛ چرا که در غیر این صورت احتمال لغو درخواست پناهندگی از سوی مقامات فنلاندی وجود دارد. پس از ارزیابی درخواست پناهندگی، اداره کل مهاجرت برای شما وقت مصاحبه تعیین نموده و دعوتنامه ارسال میکند. مصاحبه مهمترین بخش از پناهندگی است که دلایل مربوطه برای این درخواست از فرد پرسیده میشود. امکان استفاده از مشاوره حقوقی در مصاحبه پناهندگی وجود دارد که میتواند با راهنماییهای لازم تاثیر مثبتی بر روند این موضوع داشته باشید. اگر در کشور خود به هر یک از دلایل ملیت، قومیت، مذهب، عقاید سیاسی و تعلق گرفتن به گروه اجتماعی خاص مورد اذیت و آزار قرار گرفتید، میتوانید پناهندگی فنلاند را بهدست آورید. در صورت داشتن یکی از دلایل ذکر شده اگر همچنان اداره کل مهاجرت با پناهندگی شما موافقت نکند میتوانید بر اساس قانون حفاظت درجه دو موفق به اجازه اقامت شوید.
در صورت دریافت تهدیدهای زیر امکان موافقت با پناهندگی شما بسیار افزایش مییابد:
– مجازات غیر انسانی یا شکنجه
– تهدید به مرگ و اعدام
– قرار گرفتن در خطر ناشی از درگیری مسلحانه
امکان دریافت پاسخ منفی از سوی اداره کل مهاجرت برای فرد متقاضی وجود دارد. در این صورت نه تنها به فرد اجازه پناهندگی داده نمیشود بلکه نمیتواند اجازه اقامت بگیرد و در نهایت از کشور دیپورت میشود. فرد این امکان را دارد که به دادگاه اداری مراجعه نموده و درخواست تجدید نظر دهد. افرادی که از بین راههای مهاجرت به فنلاند یا هر کشور دیگر پناهندگی را انتخاب میکنند باید بدانند که ممکن است خطراتی آنها را تهدید نماید. پس بهتر است که از راههای دیگر وارد این کشور شوید. تحصیل، سرمایهگذاری، کار و ازدواج از راههایی هستند که میتوانند جایگزین پناهندگی شوند و مهاجرت امنی را برای فرد در پی داشته باشند. تعداد اندکی از افراد که با مشکلات جدی مانند خطر مرگ و جنگزدگی مواجه هستند میتوانند پناهندگی فنلاند را به دست آورده و در ادامه موفق به اخذ پاسپورت این کشور شوند. پناهجویان پس از گذشت 3 ماه زندگی در فنلاند میتوانند درخواست کار دهند. پناهجویان تا زمانی که در اردوگاه به سر میبرند و منتظر نتیجه درخواست خود هستند نمیتوانند از خدمات اجتماعی این کشور بهرهمند شوند. در این مدت توسط دولت فنلاند مبلغ بسیار ناچیزی به افراد داده میشود. پس از موافقت با درخواست پناهندگی و اخذ اقامت، امکان بهرهمندی از خدمات اجتماعی برای فرد فراهم میشود و میتواند مشغول به کار و زندگی شود.
دلایل ریجکتی ویزای فنلاند
مهاجرت به فنلاند از اهداف بسیاری از اتباع خارجی است که برخی از شهروندان ایرانی نیز چنین قصدی دارند. برای ورود به خاک فنلاند باید دعوتنامه دریافت کنید و درخواست ویزا دهید. دعوتنامه انواع گوناگونی دارد که در مباحث پیشین شرح مختصری از آن داده شد. مهاجرین پس از طی کردن مراحل برای درخواست ویزا منتظر نتیجه آن از اداره کل مهاجرت فنلاند هستند تا با درخواست آنها موافقت گردد. برخی از این افراد ممکن است هنگام مشاهده نتیجه با کلمهای به نام ریجکت مواجه شوند. ریجکت به معنای عدم موافقت با درخواست ویزا است و به دلایل مختلف درخواست شما برای اقامت این کشور رد میشود. طبق تحقیقات به عمل آمده شهروندان ایرانی که با ریجکت شدن ویزا مواجه میشوند دلیل قانع کنندهای برای مهاجرت به این کشور ارائه نمیدهند و یا ممکن است مدارک کافی را ارسال نکنند. ریجکت شدن ویزا دلایل بسیار متعددی دارد که در موارد زیر ذکر شدهاند:
– عدم اعتبار پاسپورت: پاسپورتی که بیش از 10 سال استفاده شود و یا دچار آسیبدیدگی شود نشانه نامعتبر بودن آن است.
– عدم اعتبار نامههای مرجع: نامههای مرجع باید از سوی افراد و شرکتهای معتبر نوشته شده باشند.
درست نبودن مدارک پرواز: ارائه کارت شناسایی جعلی موجب ریجکت درخواست ویزا میشود و عواقب قانونی جدی در پی دارد.
– وجود اقدامات مجرمانه و سوء سابقه: داشتن جرایم و سوءپیشینه که منجر شود دولت فنلاند شما را یک تهدید برای کشور خود حساب کند در ریجکت شدن ویزا تاثیر بالایی دارد.
درج نادرست اطلاعات: اطلاعاتی از قبیل تاریخ تولد و تاریخ ازدواج در صورت ثبت اشتباه منجر به ریجکتی ویزا میگردد.
– نامعتبر بودن بیمه سفر: از دیگر دلایل ریجکتی ویزا عدم توانایی پرداخت مبلغ در مدت زمان لازم از سوی بیمه است.
– موجه نبودن دلیل مهاجرت: اگر جهت حضور در کشور فنلاند دلایل خود را به درستی بیان نکنید و یا قانع کننده نباشد، مسئولین اداره کل مهاجرت ویزای شما را ریجکت میکنند.
هدف خود را با کلمات تاثیرگذار و قاطع در نامهای به افسران ویزا در سفارت فنلاند تحویل دهید تا آنها را متقاعد نماید. این عمل از مهمترین شرایط برای موافقت با صدور ویزای شما به شمار میرود. متقاضی باید مدارکی جهت اثبات توانایی مالی برای پرداخت هزینههای خود در فنلاند ارائه دهد. اگر از تمکن مالی برخوردار نباشید با صدور ویزا موافقت نخواهد شد و درخواست ریجکت میشود. تمکن مالی و داشتن گردش حساب در کنار دعوتنامه برای اخذ ویزا الزامی هستند. افرادی که دعوتنامه ندارند نمیتوانند درخواست ویزا دهند. بر حسب آمار بسیاری از افرادی که از راههای درست و با داشتن شرایط فوق به فنلاند مهاجرت نمودهاند توانستهاند اقامت این کشور را کسب کنند. افرادی که با درخواست صدور ویزای آنها موافقت نشده و ریجکت شدهاند کمتر از 2 درصد هستند. ریجکت شدن به این معنی نیست که شما نمیتوانید به این کشور مهاجرت کنید. این شانس را دارید تا شرایط ریجکت خود را تغییر دهید و مجدد درخواست خود را ارسال نمایید. با ریجکت شدن ویزا امید خود را از دست ندهید و از مشاورین حقوقی در این راه کمک بگیرید تا شما را آگاه نمایند. دست از تلاش بر ندارید و با راههای موجود، دوباره درخواست خود را ارسال کنید و سعی کنید دلایل ریجکتی را برطرف نمایید. دلایل ذکر شده برای انواع ویزا وجود دارد. البته با توجه به نوع ویزا و نداشتن شرایط مربوط به آن، ممکن است دلایل قطعی برای ریجکت شدن به وجود آید. بر فرض مثال برای دریافت ویزای ازدواج اگر زیر 18 سال سن داشته باشید با درخواست شما موافقت نمیشود و ویزا ریجکت میگردد. راهکارهایی برای تجدید نظر و اعتراض به ریجکت ویزا وجود دارد که در ادامه به صورت مفصل به شرح آن خواهیم پرداخت.
اعتراض و نحوه رفع ریجکتی ویزای فنلاند
برای درخواست ویزای فنلاند نیاز به ارسال درست و کامل مدارک و داشتن شرایط مرتبط با ویزا است. درخواست ویزا همیشه برابر با موافقت و صدور آن نیست و ممکن است به دلایلی از سوی مقامات اداره کل مهاجرت فنلاند رد یا ریجکت شود. پس از ریجکت شدن ویزا، مسئول مربوطه دلیل یا دلایل ریجکت شدن ویزا را یادداشت نموده و در نامهای استاندارد برای شما ارسال میکند. اگر باور دارید که علت ریجکت شدن ویزا نادرست است و اشتباهاتی صورت گرفته میتوانید نسبت به آن اعتراض کنید. در ادامه نیاز است تا مدارک خود را مجدد جمع آوری کنید و پس از رفع علت ریجکت ویزا، دوباره درخواست خود را جهت اخذ ویزا تکرار کنید. لازم به ذکر است که پس از ریجکتی ویزا به مدت 6 ماه نمیتوانید درخواست مجدد دهید. پس از گذشت 6 ماه و ارائه مستندات کافی میتوانید برای اخذ ویزا اقدامات لازم را انجام دهید. در قسمت پایین برگه ریجکت، آدرس پستی یا آدرس ایمیل درج شده است. اعتراض خود را میتوانید به این آدرسها ارسال نمایید. برای نوشتن نامه اعتراض باید از زبان انگلیسی استفاده کنید و تمام تلاش خود را برای متقاعد کردن افسران کنسولگری فنلاند به کار ببرید. نتیجه نهایی و رسیدگی به نامه اعتراض ریجکت ویزا پس از 45 روز کاری صادر میشود. اگر اطمینان دارید که اقدامات و مدارک ویزای شما به درستی انجام شده میتوانید بدون درخواست مجدد ویزا آن را اخذ کنید. این راه بسیار آسانتر است و وقت کمتری میگیرد. در این روش نیاز است درخواست کتبی خود را تحت عنوان نامه فرجامخواهی به سفارت فنلاند ارسال کنید. این نامه تاثیر بالایی در جذب افسران کنسولگری دارد. بنابراین باید حساسیت و دقت بالایی به خرج دهید. بهتر است از افرادی که در این زمینه متخصص هستند کمک بگیرید تا بتوانند افسران را متقاعد کنند. رعایت اصول نگارشی از مهمترین نکاتی است که در نوشتن نامه فرجامخواهی باید مورد توجه قرار بگیرد. به کار بردن لحن صمیمانه و مسالمتآمیز از دیگر نکات است. به هیچ عنوان از جملات و کلمات دستوری استفاده نکنید. نوشتن نامه به زبان انگلیسی به صورت خوانا و صحیح نیز اهمیت ویژهای دارد. نامه حتما باید در زمینه علت ریجکت شدن ویزا نوشته شود و دلیل مخالفت شما باید شرح داده شود. اگر در مدارک شما نقصی به وجود آمده باید مدارک کامل را به صورت یک فایل، ضمیمه نامه خود کنید. نامه باید کمتر از 2 صفحه نوشته شود و به صورت مختصر و جامع دلایل خود را عنوان کنید. نامههای اعتراض فراوانی به سفارت ارسال میشوند و طولانی بودن متن نامه از حوصله افسران خارج است و ممکن است مورد بیتوجهی قرار بگیرد
این مطلب ادامه دارد...
لینک های کاربردی شرکت مهاجرتی هومان ویزا
· اخذ ویزا