شرکت مهاجرتی هومان ویزا

شرایط و نحوه دریافت ویزای استارتاپ فنلاند

در ادامه مطلب ویزای فنلاند باید بدانید که ...

شرایط و نحوه دریافت ویزای استارتاپ فنلاند

فنلاند از کشور‌های پیشرفته و توسعه‌یافته اروپایی است که محبوبیت زیادی در نزد مهاجرین دارد. برای مهاجرت و ورود به این کشور راه‌های مختلفی وجود دارد که یکی از آنها دریافت ویزای استارتاپ است. در این بخش اطلاعات مفیدی از شرایط و نحوه دریافت ویزای استارتاپ فنلاند ذکر شده است. سازمان مهاجرت و سازمان تجارت فنلاند امکانی را پیش ‌روی مهاجرین قرار داده‌اند تا با گرفتن ویزای استارتاپ، پلن‌های تجاری خود را در این کشور اجرا نمایند. افرادی که دارای برنامه تجاری با پتانسیل رشد بین‌المللی هستند می‌توانند موفق به اخذ این ویزا شوند. این ویزا 2 سال اعتبار دارد که در این مدت می‌توانید طرح تجاری خود را اجرا نموده و استارتاپ خود را تشکیل دهید. در صورت نیاز امکان تمدید ویزا به مدت 2 سال دیگر وجود دارد. اما قبل از آن نیاز است تا اقداماتی را برای گرفتن ویزای استارتاپ انجام دهید و به بررسی شرایط استارتاپ در این کشور بپردازید. یکی‌ از نکات مثبت دریافت این ویزا عدم نیاز به مدرک زبان است. همچنین می‌توانید با خانواده خود به این کشور مهاجرت نمایید. دولت فنلاند فرصت‌های مالی بسیاری را برای مهاجرین فراهم نموده تا بتوانند تیم کارآفرینی خود را با موفقیت تشکیل دهند. موارد زیر شرایط دریافت ویزای استارتاپ فنلاند را ذکر نموده‌اند:

ارائه طرح تجاری و اخذ تاییدیه از شرکت تجاری فنلاند

داشتن طرح کسب ‌و ‌کار نوآورانه

داشتن تمکن مالی برای پرداخت مخارج زندگی

ارائه تعهدنامه برای تاسیس شرکت پس از ورود به فنلاند

داشتن 60 درصد هزینه برای راه اندازی و توسعه کسب‌ و ‌کار

ویزای تضمینی ایتالیا

خلاقانه بودن برنامه تجاری از مهم‌ترین مسائلی است که نظر دولت فنلاند را به خود جلب می‌کند. امکان راه اندازی استارتاپ با کمترین هزینه از ویژگی‌های مطلوب ایده‌های تجاری در این کشور است. یکی از ویژگی‌های استارتاپ که دولت فنلاند اهمیت ویژه‌ای به آن می‌دهد، سودآور بودن استارتاپ است. شما باید پس از راه اندازی ایده تجاری خود در پایان سال به سود برسید و در سال‌های آینده نیز همین روند را طی کنید. اگر در کار خود موفق شدید می‌توانید بعد از 4 سال، اقامت دائم این کشور را از آن خود کنید. نحوه دریافت ویزای استارتاپ دارای بخش‌های مهمی است که باید مراحل آن را به‌ درستی طی نمود که به‌ صورت زیر هستند:

در ابتدا باید طرح تجاری خود را ارائه دهید و بیانیه واجد شرایط بودن را دریافت نمایید.

پس از تایید شدن طرح تجاری و داشتن شرایط، درخواست ویزای استارتاپ را باید به اداره مهاجرت فنلاند ارسال کنید.

به فنلاند سفر نموده و یک حساب بانکی برای پرداخت هزینه‌های زندگی مانند قبوض باز کنید.

به سازمان تجارت فنلاند و اداره مالیات مراجعه کنید و شرکت خود را به ثبت برسانید.

در صورت داشتن شریک نیاز است به شرکت‌های سرمایه‌گذاری مراجعه نمایید و بودجه مورد نیاز خود را دریافت کنید. بررسی درخواست شما با در نظر گرفتن ارسال مدارک و انجام تمام مراحل جهت اخذ این ویزا مدت یک تا 2 ماه طول می‌کشد. هزینه دریافت ویزای استارتاپ در صورت ثبت‌نام الکترونیکی 350 یورو و به‌ صورت کاغذی 480 یورو محاسبه می‌شود. برای تمدید آن نیز به‌ صورت جداگانه باید هزینه پرداخت کنید. مدارک هویتی، صورت حساب مالی، طرح کسب‌ و ‌کار، رزومه و مشخصات تیم، بیانیه واجد شرایط بودن، مدارک پشتیبان مالی و تحقیقات درباره بازار کار فنلاند از مدارکی هستند که باید جمع آوری و در سایت سفارت آپلود نمایید. افرادی که سوء پیشینه کیفری دارند مشمول دریافت این نوع ویزا نمی‌شوند. ایرانیان بسیاری در فنلاند موفق به‌ کارآفرینی شده‌اند و با حمایت حکومت فنلاند توانسته‌اند به توسعه کار خود بپردازند. امکان سرمایه‌گذاری 50000 هزار یورویی از سازمان‌های خصوصی برای مهاجرین وجود دارد. شبکه‌سازی و توسعه کار در فنلاند آسان بوده و در مدت اندک کوتاه می‌توان به سود خوبی دست پیدا نمود.

شرایط و نحوه دریافت ویزای ازدواج فنلاند

کشور فنلاند با موقعیت اقتصادی عالی و فرهنگ مطلوبی که دارد از بهترین مکان‌ها برای زندگی به شمار می‌رود. بسیاری از افراد از سراسر جهان به ‌دنبال راهی برای مهاجرت به فنلاند هستند تا از رفاه اجتماعی و زندگی شاد در آن برخوردار شوند. ازدواج یکی از بهترین راه‌ها برای دریافت اقامت و تابعیت کشور فنلاند است که جهت شناخت بیشتر به شرایط و نحوه دریافت ویزای آن در این بخش صحبت نموده‌ایم. برای دریافت ویزای ازدواج فنلاند مانند ویزای ازدواج ایتالیا می‌توان با یکی از افراد تبعه این کشور ازدواج نمود. علاوه بر آن ازدواج با فردی که در مدت زمان طولانی ساکن فنلاند بوده و دارای اقامت است راهی برای گرفتن‌ این ویزا محسوب می‌شود. متاسفانه در سال‌های گذشته بسیاری از افراد با ازدواج ساختگی وارد این کشور شده و اقدام به اخذ ویزا شده‌اند. در نتیجه دولت فنلاند شرایط سخت‌گیرانه‌ای وضع کرده تا افراد مستندات محکمی از حقیقی بودن ازدواج خود ارائه دهند. از شرایطی که برای اخذ ویزای ازدواج فنلاند لازم است می‌توان موارد زیر را نام برد:

عدم ازدواج طرفین و ارائه مدارکی برای اثبات مجرد بودن لازم است.

در صورت ازدواج، گواهی فوت همسر قبلی باید ارائه شود.

مدارک مبنی بر تمکن مالی و پرداخت هزینه‌های مالی همسر باید عرضه شود.

در صورت ثبت ازدواج در کشور دیگر باید نسبت به دریافت اقامت موقت فنلاند اقدام نمود.

محل ثبت ازدواج برای سفارت اهمیت بالایی دارد و باید سند آن استعلام گرفته شود. اگر ازدواج در فنلاند ثبت شده باشد، سفارت فنلاند می‌تواند از اداره مربوطه حقیقی بودن ازدواج را استعلام بگیرد. اگر ازدواج در کشور دیگری ثبت شده باشد از ادارات ثبت محلی می‌توان نسبت به استعلام آن اقدام نمود.

 ازدواج در فنلاند روند اخذ ویزا را آسان‌تر می‌کند و بررسی‌های لازم از سوی مقامات این کشور در زمان کمتر اتفاق می‌افتد. علاوه بر آن اگر با اتباع فنلاندی ازدواج کنید این پروسه سریع‌تر طی می‌شود. ارائه سند ازدواج برای اثبات واقعی بودن رابطه کافی نیست. در کنار آن می‌توان عکس‌های خانوادگی و پرینت تماس‌های هر دو طرف را ارائه داد تا صحت رابطه ثابت شود. البته این مدارک خصوصی هستند و دولت نمی‌تواند افراد را ملزم به گرفتن این مدارک نماید. در صورت نامزد بودن نیز می‌توان موفق به دریافت این ویزا شد. به این افراد پیشنهاد می‌شود که برای گرفتن سریع اقامت، در فنلاند ازدواج خود را ثبت کنند. گفتنی است افرادی که متاهل هستند نمی‌توانند برای گرفتن این ویزا درخواست دهند. کسانی که همسر آنها فوت شده باید گواهی فوت ارائه داده و کسانی که جدا شده‌اند باید مدارک طلاق خود را تحویل دهند.

افرادی که با ازدواج صوری و ساختگی قصد مهاجرت به فنلاند دارند، با بررسی‌های لازم توسط دولت و برملا شدن این اتفاق ممکن است برای همیشه شانس ورود به این کشور را از دست بدهند و مشمول جریمه‌های سنگین شوند. در صورت داشتن شرایط و تاییدیه از سوی دولت فنلاند، پس از چند سال زندگی متوالی می‌توانید تابعیت این کشور را به‌ دست آورید.

گرفتن تابعیت فنلاند باعث می‌شود تا از تمام حقوق شهروندی این کشور برخوردار شوید و مانند یک شهروند عادی با شما برخورد می‌شود. جنسیت برای دریافت ویزای ازدواج در فنلاند مطرح نیست و چه مرد و چه زن می‌توانند برای همسر خود درخواست ویزا دهند. مدارک هویتی مانند سند ازدواج، شناسنامه و پاسپورت، مدارک مربوط به تمکن مالی مانند حساب‌های بانکی با داشتن مبلغ تعیین شده، مدارک مرتبط با حقیقی بودن ازدواج مانند پرینت‌های تلفن و عکس‌های خانوادگی و… از‌ جمله مدارکی هستند که برای اخذ ویزای ازدواج باید ارائه دهید. تحویل مدارک و اسناد به‌ صورت الکترونیکی امکان‌پذیر است و یا می‌توانید به‌ واسطه همسر خود به‌ صورت حضوری آنها را به مقامات فنلاند عرضه کنید.

شرایط و نحوه دریافت ویزای پارتنرشیپ فنلاند

ویزای پارتنرشیپ از انواع ویزا است که امروزه درخواست آن نسبت به سال‌های گذشته بسیار افزایش داشته است. کشور‌های بسیاری از‌ جمله فنلاند ویزای پارتنرشیپ را برای متقاضیان صادر می‌کنند که نوعی ویزای ازدواج به ‌حساب می‌آید. برای درک بهتر این موضوع باید گفت که پارتنر به فردی گفته می‌شود که با شخص متقاضی دارای روابط عاطفی است و زندگی مشترک دارند. ویزای پارتنرشیپ انواع مختلفی دارد که در زیر عنوان شده‌اند:

همسر: همسر به پارتنری گفته می‌شود که فرد متقاضی به ‌صورت قانونی با او ازدواج نموده و دارای زندگی مشترک هستند. در این نوع ویزا زندگی طولانی مدت طرفین باید اثبات شود و مدارکی مانند سند ازدواج، پرینت تلفن طرفین و عکس‌های خانوادگی ارائه گردد. ارائه این مدارک باعث شده تا افراد از ازدواج صوری برای درخواست ویزا استفاده نکنند.

– پارتنر عرفی: به فردی گفته می‌شود که حداقل به میزان یک سال با متقاضی زندگی مشترک داشته باشد. علاوه بر آن دیدار‌های این زوجین باید کوتاه و موقت باشد. این دسته از افراد نیازی به ازدواج قانونی ندارند و درخواست ویزا برای آنها صادر می‌شود. افراد همجنس‌گرا نیز در این گروه جای داده می‌شوند و اگر 12 ماه با یکدیگر زندگی کرده باشند می‌توانند به درخواست این ویزا اقدام کنند. اشخاصی که در زندگی مشترک خود دچار شکست یا طلاق شده‌اند می‌توانند در صورت برگشت به یکدیگر و زندگی مشترک با گذشت یک سال، درخواست ویزای پارتنرشیپ دهند.

– پارتنر زناشویی: زوج‌هایی که به مدت یک سال زندگی زناشویی با یکدیگر را تجربه کرده باشند در این دسته قرار می‌گیرند. این ویزا هم شامل زوج‌های هم جنس‌گرا و هم زوج‌هایی با جنس مخالف می‌شود. تفاوت این گروه با گروه قبلی در محدودیت‌های آنها است. این محدودیت‌ها دارای مواردی مانند محدودیت مذهبی، گرایش‌های جنسی و یا محدویت‌های مهاجرتی هستند که امکان زندگی مشترک برای آنها وجود ندارد.

پارتنر‌ها می‌توانند برای اثبات روابط خود مدارکی مانند پاسپورت، ویزا، رسید‌های تفریحی مشترک، نامه از محل کار، بلیت پرواز تهیه و تحویل دهند. ویزای پارتنرشیپ در صورتی قابل اخذ است که متقاضی پارتنر در فنلاند زندگی نکند و اقامت این کشور را نداشته باشد. از شرایط اخذ ویزای پارتنرشیپ باید به محدودیت سنی اشاره کرد. طرفین باید به سن قانونی رسیده و 18 سال سن داشته باشند. پارتنر متقاضی نیاز است که تابعه کشور فنلاند باشد یا اقامت دائم و طولانی مدت در فنلاند داشته باشد. این فرد نیاز است مدارکی برای اثبات تامین هزینه‌های پارتنر خود در فنلاند ارائه دهد و از دولت توقع کمک مالی نداشته باشد. 

این مطلب ادامه دارد...

لینک های کاربردی شرکت مهاجرتی هومان ویزا

·       اخذ ویزا

·       ویزای ایتالیا

·       ویزای شینگن

·       ویزای تجاری ایتالیا

·       ویزای شینگن ایتالیا

·       ویزای تحصیلی ایتالیا

·       ویزای توریستی ایتالیا

·       ویزای سرمایه گذاری ایتالیا

·       ثبت شرکت در خارج از کشور

·        شرکت مهاجرتی و خدمات مهاجرتی

آزمون های زبان مهاجرت

·       آزمون تافل

·       آزمون ناتی

·       آزمون oet

·       آزمون آیلتس

·       آزمون GRE

·       آزمون دولینگو