مدارک لازم برای ارائه در خواست ویزای کارآموزی دانشجویی
در ادامه مطلب ویزای فنلاند باید بدانید که ...
مدارک لازم برای ارائه درخواست ویزای کارآموزی دانشجویی عبارت است از:
– پاسپورت معتبر
– قرارداد کارآموزی که با کارفرما امضا شده است
– سایر توضیحات مربوط به دوره کارآموزی
– شرایط و نحوه دریافت ویزای دورههای آموزشی زبان در فنلاند
فنلاند از کشورهای بسیار زیبا است که در قاره اروپا واقع شده و مقصد مناسبی برای مهاجرت به شمار میرود. مهاجرت از طریق دورههای آموزشی زبان به فنلاند یکی از بهترین و مطمئنترین راهها برای ورود و زندگی در این کشور تلقی میشود. تحصیل در فنلاند از بهترین موقعیتها برای اتباع کشورهای خارجی، خصوصا ایران است. در این کشور سطح آموزش بسیار بالا بوده و انواع دورههای مبتدی و حرفهای آموزشی زبان برگزار میشود. برای تحصیل در این کشور نیاز به دانش کافی از زبان انگلیسی، فنلاندی یا سوئدی است. البته افرادی که تسلط کافی بر زبان انگلیسی ندارند میتوانند به این کشور مهاجرت نموده و در دورههای آموزشی زبان شرکت کنند. این دورهها به دو زبان فنلاندی و انگلیسی برگزار میشوند. بستگی به میزان علاقه، شرایط و موقعیت خود میتوانید در هر کدام از دورههای آموزشی شرکت نمایید. در جهت شرایط و نحوه دریافت ویزای دورههای آموزشی زبان در فنلاند باید گفت که در وهله اول باید تقاضای ویزای دانشجویی یا تحصیلی نمایید. برای شرکت در این دورهها بعد از مهاجرت باید به مدت 3 ماه در این کشور بمانید که در ادامه میتوانید اقامت خود را درخواست دهید. به این منظور میتوانید درخواست اقامت برای فنلاند دهید.
نحوه دریافت ویزای دورههای آموزشی زبان فنلاند به صورت الکترونیکی و اینترنتی است. میتوانید وارد سایت مربوطه شوید و از تمامی قوانین و شرایط مطلع شوید. یکی از مهمترین شروط، شرح دلیل شما برای مهاجرت به کشور فنلاند است. پس از آن که درخواست خود را ثبت کردید نیاز است تا شناسههای بیومتریک و مدارک تقاضا شده را ارسال نمایید. در نهایت منتظر نتیجه بمانید تا با صدور ویزای دانشجویی شما موافقت شود. فنلاند دارای موسسات آموزشی عالی در حیطه تدریس زبان انگلیسی است و دانشجویان بینالمللی فراوانی از اقصی نقاط دنیا را به خود جذب نموده است. موسسات آموزشی به صورت مستقل فعالیت میکنند و تحت نظر وزارت آموزش و پرورش فنلاند قرار میگیرند.
شرایط دریافت ویزای دورههای آموزشی زبان فنلاند:
– سوابق تحصیلی با ریزنمرات آخرین مقطع
– بیانیه شخصی
– کپی پاسپورت یا شناسنامه
– چهار قطعه عکس در ابعاد پاسپورت
– اثبات تسلط به زبان انگلیسی
همانطور که ذکر شد افرادی که تسلط کافی به زبان انگلیسی ندارند نیز امکان حضور در این دورهها را دارند. در هر مقطع دورههای آموزشی زبان که قصد دارید شرکت کنید، باید مدرک مقطع پیشین خود را ارائه دهید. به این ترتیب متقاضیانی که درخواست مدرک کارشناسی و تحصیل در این مقطع را دارند باید سوابق تحصیلی و مدرک دیپلم خود را تحویل دهند. داشتن مدرک زبان آیلتس با نمره حداقل 6 و تافل با حداقل نمره 72 الزامی است.
در صورت نداشتن هیچ کدام از این مدارک میتوانید با اداره پذیرش دانشگاههایی که قصد ثبتنام در آنها دارید تماس گرفته و موضوع را اطلاع دهید. بیش از 20 دانشگاه برتر در حوزه تحصیل زبان انگلیسی در فنلاند وجود دارد که میتوانید شرایط آنها را مطالعه و در نهایت درخواست خود را به آنها اعلام کنید. در تمام مقاطع و سطوح به آموزش زبان انگلیسی در این مراکز پرداخته میشود. بنابراین میتوانید در هر مقطعی که هستید به تحصیل در این مراکز عالی بپردازید و از آموزش باکیفیت آنها نهایت استفاده را ببرید. علاوه بر زبان انگلیسی، زبانهای فنلاندی و سوئدی در دانشگاههای این کشور آموزش داده میشوند که میتوانید به صورت رایگان در دورههای آن شرکت نمایید. هزینه تحصیل در فنلاند در دورههای آموزشی زبان انگلیسی در سال متغیر بوده و تقریبا بین 6000 تا 18000 یورو برآورده شده است. این هزینه مناسب است و این امکان برای دانشجویان بینالمللی وجود دارد تا به صورت رایگان در دورههای آموزشی زبان شرکت نمایند. دورههای آموزشی زبان فنلاندی بدون شهریه هستند و یکی از مزایای آن به شمار میرود.
شرایط و نحوه دریافت ویزای همراه فنلاند
از انواع ویزا برای مهاجرت و اقامت در فنلاند میتوان به ویزای همراه اشاره کرد که بسیاری از دانشجویان به دنبال اخذ آن هستند. این ویزا به خانواده تمام دانشجویان چه متاهل و چه مجرد تعلق میگیرد. دانشجویانی که متاهل هستند، اخذ ویزای همراه برای همسر و فرزندان آنها که زیر 18 سال سن دارند صورت میگیرد. علاوه بر آن محصلانی که در فنلاند تحصیل میکنند و زیر 18 سال سن دارند میتوانند برای پدر و مادر خود به عنوان همراه، درخواست صدور ویزای همراه بدهند.
این ویزا برای دانشجویانی که خارج از اتحادیه اروپا زندگی میکنند صادر میشود؛ چرا که ساکنین کشورهای عضو اروپا بدون ویزا میتوانند وارد این کشور شوند. فنلاند به خانواده اهمیت زیادی میدهد و امکان آن را فراهم نموده تا دانشجویان در کنار خانواده خود زندگی شادی داشته باشند. متقاضیانی که برای تحصیل به این کشور مهاجرت میکنند باید به مدت 90 روز در این کشور بمانند و پس از آن اقامت بلند مدت تحصیلی را دریافت کنند. همراهان دانشجو نیز میتوانند همزمان با فرد متقاضی درخواست ویزا دهند و امکان ورود همزمان آنها به فنلاند وجود دارد.
دریافت ویزای همراه فنلاند شرایط خاص خود را دارد. مهمترین شرط آن داشتن تمکن مالی و توانایی پرداخت هزینههای خانواده در این کشور است. پیش از آن نیز باید به دولت فنلاند ثابت کنید که از پس مخارج خود در این کشور بر میآیید.
شرایط و مدارک اخذ ویزای همراه فنلاند :
– تکمیل فرم درخواست
– پاسپورت دانشجو و پاسپورت همراه
– عکس با ابعاد پاسپورت
– ارائه گواهی سلامت
– مدرک زبان
– ارائه گواهی ازدواج
– ارائه مدرک اثبات تمکن مالی
– مدرک محل سکونت
– تمکن مالی برای هر یک از اعضای خانواده محاسبه میشود که برای همسر 10000 یورو و برای فرزندان 84000 یورو تخمین زده شده است. هزینههای خود دانشجو نیز حدود 13000 یورو است. هزینههای ذکر شده باید به مدت چند ماه قبل از اخذ ویزا درون حساب فرد وجود داشته باشند و مدرک آن ارائه شود. درخواست ویزا برای همراه از 470 تا 520 یورو هزینه دارد.
اگر متقاضی بخواهد همراه با خانواده به فنلاند وارد شود احتیاج است مدارک آنها را همزمان با مدارک خود به سفارتخانه تحویل دهد. پس از آن برای متقاضی و همراه کارت اقامت 1 تا 2 ساله صادر میشود. در غیر این صورت متقاضی پس از وارد شدن به کشور میتواند درخواست ویزای آنها را بدهد. با این وجود حدود 9 ماه طول میکشد تا همراهان به دانشجو ملحق شوند. همچنین ویزای همراه را باید تمدید نمود که 4 الی 6 ماه زمان لازم است. نحوه درخواست ویزای همراه به صورت الکترونیکی امکانپذیر است و میتوان تمام فرآیند آن را به صورت آنلاین دنبال نمود. در طی 9 ماه مدارک همراه توسط سفارت فنلاند بررسی میشوند و در این مدت نمیتوانید وارد این کشور شوید.
جهت دریافت وقت سفارت باید وارد سایت آن شده و اطلاعات را تکمیل کنید. پس از ثبت نهایی اطلاعات، وقت سفارت به فرد ایمیل میشود. وقت سفارت حدود 2 الی 4 هفته برای ویزای همراه فنلاند طول میکشد. از آنجایی که شخص متقاضی در کشور فنلاند مشغول به کار یا تحصیل است و امکان صدور ویزای همراه برای خانواده او وجود دارد، میتوان گفت که اخذ ویزای همراه بسیار راحت است و پروسه آن سریع طی میشود. قابل ذکر است که همراهان میتوانند در کشور فنلاند در صورت پیدا کردن پیشنهاد شغلی، اجازه کار داشته باشند. همچنین فرزندان که زیر 18 سال سن دارند میتوانند در مدارس فنلاند مشغول به تحصیل رایگان شوند. تعداد همراهان (فرزندان) در روند اخذ ویزا همراه تاثیری ندارد و هر چند نفر که باشند میتوانند بدون مشکل وارد این کشور شوند. فرم درخواست ویزا برای این افراد به صورت جداگانه تکمیل میشود.
شرایط و نحوه دریافت ویزای سرمایهگذاری فنلاند
فنلاند از کشورهای برجسته در زمینه کار و سرمایه گذاری محسوب میشود. مهاجرین زیادی از سراسر دنیا برای سرمایهگذاری و دریافت اقامت فنلاند وارد این کشور شدهاند. کشور فنلاند از نظر اقتصادی در مقایسه با سایر کشورهای دیگر اروپا وضعیت بهتری دارد و سرمایهگذاری و ثبت شرکت در آن گزینه مناسبی محسوب میشود. قبل از سرمایهگذاری و ثبت شرکت در کشورهای اروپایی بهتر است اطلاعات خود را در این زمینه تقویت نمایید تا هدف خود را به درستی انتخاب کنید. بخشهای اصلی سرمایهگذاری و سودآور در فنلاند به ترتیب شامل بخش ساخت و ساز، اطلاعات و ارتباطات، فعالیت مالی و بیمهای، تجارت ماشینآلات و در نهایت املاک است. البته که بهتر است با توجه به تخصص و علاقه خود وارد هر کدام از بخشها که تمایل دارید شوید. اقامت فنلاند از راه سرمایهگذاری مانند سرمایه گذاری در ایتالیا یکی از پیشنهادات جذاب است که از طریق روشهای زیر میتوانید اقدام کنید:
– تاسیس و ثبت شرکت: بیزینس پلن یا طرح تجاری خود را باید به دولت فنلاند تحویل بدهید تا پس از بررسی و تایید، مجوز آن صادر شود. مزیت این روش عدم نیاز به شریک و تعلق گرفتن مالکیت کل آن برای سرمایه گذار است و مانند اخذ اقامت ایتالیا با ثبت شرکت، پس از گذشت 3 سال از ثبت شرکت و فعالیت در آن میتوان موفق به درخواست و اخذ اقامت دائم فنلاند شد.
– خرید اوراق قرضه: خرید اوراق قرضه در فنلاند از دو روش قابل برگشت و غیرقابل برگشت ممکن است. در روش اول فرد میتواند به مدت کوتاه مثلا 5 سال مبلغ معینی را سپرده کند و اقامت این کشور را دریافت کند. بعد از مدت تعیین شده اصل پول بدون سود به او برگردانده میشود. در روش دوم برای خرید قرضه باید هزینههایی که دولت فنلاند تعیین نموده پرداخت کرد که این هزینهها بازگشت داده نمیشوند.
– خرید املاک تجاری و مسکونی: خرید آپارتمان و املاک کوچک در فنلاند مانند خرید ملک در ایتالیا بسیار سودآور هستند. بسیاری از ساختمانها در این کشور دولتی هستند و خرید آنها کمی سخت و دردسرساز است. برای خرید مسکن در فنلاند باید هزینههایی مانند هزینه ثبتنام، مالیات، دفتر اسناد رسمی، وکیل و… پرداخت شود. خرید ملک در هلسینکی که پایتخت فنلاند است بهترین انتخاب به شمار میرود و می تواند یک مزیت جهت دریافت اقامت در این کشور شود.
– کارآفرینی: ثبت کسب و کار در فنلاند بسیار کمهزینه بوده و حدود 75 یورو باید پرداخت شود. میزان مبلغ سرمایهگذاری جهت کارآفرینی در فنلاند به طور دقیق ذکر نشده است. این روش معایب خود را نیز دارد که اصلی ترین آن قبول تمام مسئولیتهای شرکت توسط متقاضی است. رشتههای توسعه گردشگری، مهندسی آی تی، تکنولوژی، حوزه سلامت، امور مالی، صنایع دریایی، پارکهای علوم و فناوری از رشتههایی هستند که کارآفرینی در آنها بسیار راحت است و فرصتهای شغلی فراوانی دارند.
نحوه دریافت ویزای سرمایهگذاری فنلاند با توجه به چهار روش بالا متفاوت است و اول باید یکی از آنها را برای ورود به این کشور انتخاب کنید.
مهمترین شرایط اخذ ویزای سرمایهگذاری فنلاند
– ارائه حداقل مدرک کارشناسی
– داشتن سابقه در حوزه کاری مربوطه یا اداره کردن کسب و کار آن به مدت 3 سال
– ارائه گواهی سلامت و عدم سوء پیشینه
– تاییدیه طرح تجاری توسط اداره محیط زیست، حمل و نقل و مرکز توسعه اقتصادی فنلاند
این شرایط در صورتی مورد تایید هستند که شما در فنلاند یک شرکت ثبت کنید یا به راه اندازی یک کسب و کار روی آورید. علاوه بر شرایط ذکر شده نیاز به ارائه مدارکی است که میتوانید به صورت الکترونیکی برای سفارت فنلاند ارسال کنید. این مدارک شامل پاسپورت و عکس، اثبات تمکن مالی، بیمه پزشکی، داشتن طرح تجاری، اطلاعات بیومتریک، رزومه هستند. وجود محل اقامت در فنلاند بسیار ضروری است و باید مدارکی برای اثبات آن به سفارت ارائه شود. این افراد پس از اخذ ویزا برای خود و موفق شدن در ثبت شرکت میتوانند برای خانواده خود ویزای مهمان گرفته و از این طریق در کنار هم در فنلاند زندگی کنند.
این مطلب ادامه دارد..
لینک های کاربردی شرکت مهاجرتی هومان ویزا
· اخذ ویزا