مهاجرت تحصیلی به کانادا و آمریکا (1)
مهاجرت تحصیلی به کانادا و آمریکا
تحصیل دانش آموزان خارجی در مدارس آمریکا
مهاجرت تحصیلی به آمریکا، از طریق پذیرش در مدارس این کشور در صورتی امکان پذیر است که دانش آموزان به همراه والدین خود که اقامت آمریکا را دارند وارد این کشور شوند. در صورتی که والدین دانش آموزان اقامت آمریکا را دریافت کرده باشند، آنها می توانند در مدارس دولتی این کشور، تحصیل کنند. همچنین برای دانشآموزان خارجی، مدارس مخصوصی نیز وجود دارد که آنها می توانند پس از پایه هشتم، برای تحصیل از پایه نهم تا دوازدهم با ویزای تحصیلی آمریکا به تحصیلات خود ادامه دهند.
برای اینکه بتونی یک مهاجرت تحصیلی موفق به آمریکا داشته باشی، باید بدونی متناسب با توانایی تحصیلی مورد نظرت میتونی در کدوم آزمون زبان بین المللی شرکت کنی، برای دریافت مشاوره و راهنمایی کامل در این باره ما کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا را به شما معرفی می کنیم.
مقاطع تحصیلی در آمریکا
یکی از اطلاعاتی که متقاضیان مهاجرت تحصیلی به آمریکا باید بدانند، مقاطع تحصیلی در آمریکا است.
مقاطع تحصیلی در آمریکا، 12 سال در مقطع ابتدایی و دبیرستان است، سپس تحصیل در دانشگاه ها در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری است.
دانش آموزان خارجی که متقاضی تحصیل در مدارس آمریکا هستند فقط می توانند در مدارس شبانه روزی این کشور تحصیل کنند. در حال حاضر، 36 مدرسه ی بین المللی برای تحصیل دانش آموزان خارجی در آمریکا وجود دارد.
اهمیت تمکن مالی برای مهاجرت تحصیلی به آمریکا
متقاضی اپلای تحصیلی و مهاجرت به آمریکا باید بودجه یک ساله را برای هر دوره ی تحصیلی که می خواهد در آن به تحصیل بپردازد نشان دهد. شهریه یک ساله به همراه یک سال هزینه ی زندگی را باید فراهم کند و اثبات کند که بودجه لازم برای پرداخت هزینه ها را دارد. هزینه ها معمولاً در I20 شما ذکر می شود.
چه کسانی می توانند حامی مالی دانشجو برای مهاجرت تحصیلی به آمریکا باشند؟
* والدین دانشجو
* بستگان خونی دانشجو مانند پدربزرگ، مادربزرگ، خاله، دایی، عمو، عمه و…
* والدین و بستگان دانشجو می توانند همزمان حامی مالی او باشند.
اگر تصمیم داری برای مهاجرت تحصیلی به آمریکا اقدام کنی و برای اطلاع از شرایط و مدارک اپلای تحصیلی نیاز به مشاوره و راهنمایی داری، با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا تماس بگیر.
نکاتی که باید برای مهاجرت تحصیلی به ترکیه بدانید:

اخذ ویزای تحصیلی آمریکا
دانشجویانی که برای ادامه تحصیل قصد مهاجرت تحصیلی به آمریکا را دارند، باید درخواست ویزای تحصیلی نمایند. متقاضی دریافت ویزای تحصیلی آمریکا، ابتدا باید در یکی از موسسات مورد تایید SEVP پذیرفته شود.
ابتدا باید متقاضی به موسسه مراجعه نماید و پس از پذیرش، تصمیم بگیرد که به کدام ویزای تحصیلی نیاز دارد و بر اساس الزامات سفارت یا کنسولگری ایالات متحده درخواست دهد. متقاضی باید فرم های درخواست آنلاین را کامل کند و سپس برای مصاحبه برنامه ریزی و آماده شود.
درخواست ویزای تحصیلی آمریکا یک فرآیند طولانی است، به همین دلیل متقاضیان مهاجرت تحصیلی باید حداقل سه تا پنج ماه قبل از شروع دوره ی تحصیلی اقدام به دریافت ویزای تحصیلی نمایند.
آزمون یوس ترکیه برای اپلای تحصیلی
اخذ ویزای تحصیلی آمریکا برای دانشجویان ایران
دانشجویان ایرانی برای مهاجرت تحصیلی به آمریکا نیاز به اخذ ویزای دانشجویی F-1 دارند. این ویزا به طور خاص برای دانشجویان خارجی که آماده ی شروع تحصیل در ایالات متحده هستند. صادر می شود.
اگر دانشجوی خارجی در زمان تحصیل در یکی از دانشگاه های آمریکا مشغول به کار باشد، می تواند از کارفرما حمایت مالی دریافت کند. در این صورت باید از شرکتی در آن مشغول به کار است بخواهد تا یک کارت سبز مبتنی بر اشتغال EB-2 یا EB-3 ارائه دهد.
اخذ ویزای همراه دانشجویی آمریکا
طبق قوانین دولت ایالات متحده، ویزای همراه، فقط برای همسران متاهل صادر می شود. دانشجو می تواند یک همسر به عنوان همراه به سوابق خود اضافه کند و سپس همسر می تواند وضعیت ویزای وابسته F-2، J-2 یا H-4 را دریافت کند.
* نکته: فرزندان بالای 21 سال واجد شرایط ورود به عنوان وابستگان یک دانشجوی خارجی (دانشجوی F-1 یا J-1 ) نیستند.
بهترین کشورها برای مهاجرت تحصیلی به اروپا

مراحل اخذ ویزای تحصیلی آمریکا
همان طور که گفته شد دانشجویانی که قصد مهاجرت تحصیلی به آمریکا را دارند باید ابتدا اقدام به درخواست ویزای تحصیلی نمایند.
1- قبل از درخواست ویزای تحصیلی آمریکا، متقاضیان ویزای تحصیلی ملزم به پذیرش و تأیید برنامه تحصیلی خود از طرف مدرسه، موسسه و یا دانشگاه هستند.
2- پس از اخذ پذیرش، موسسه آموزشی لیست مدارک لازم را برای درخواست ویزای تحصیلی در اختیار متقاضی قرار می دهد.
3- ویزای دانشجویی نوع F و یا M برای دانشجویان جدیدالورود معمولا تا 120 روز قبل از تاریخ شروع دوره ی تحصیلی صادر می شود و دانشجویان می توانند ظرف 30 روز از تاریخ شروع فرم I-20 وارد کشور شوند.
دوره ی تحصیلی متقاضی و نوع موسسه یا دانشگاهی که قصد تحصیل در آن را دارد تعیین کننده آن است که به کدام یک از ویزاهای نوع M یا F نیاز دارید.
* نکته: متقاضیانی که قصد تحصیل در آمریکا را دارند، برای آنها ویزای غیر مهاجرتی به نام F1 و برای همراهان وابسته ویزای F2 صادر می شود.
لینکهای مفید شرکت مهاجرتی هومان ویزا
· اخذ ویزا
آزمون های زبان مهاجرت