ویزای همراه (Esort Visa) چیست؟
اخذ اقامت با ویزای همراه
امروزه افراد بسیاری در سرتاسر دنیا برای اهداف مختلفی اقدام به مهاجرت می کنند و از طریق اخذ انواع مختلف ویزا مانند ویزای تحصیلی یا دانشجویی، ویزای کاری، ویزای سرمایه گذاری، ویزای توریستی و غیره اجازه ی ورود و اقامت در خاک کشور مقصد را برای مدت معینی (کوتاه مدت یا بلند مدت) دریافت می کنند.
یکی از چالش هایی که مهاجرین در کشورهای مقصد با آن مواجه هستند، دوری از خانواده است، اما بسیاری از کشورهای مهاجر پذیر با صدور نوع خاصی از ویزا برای خانواده ی مهاجرین به نام ویزای همراه این مشکل را حل نموده و مهاجرین می توانند علاوه بر اخذ ویزا برای خود برای خانواده شان نیز ویزای همراه دریافت کنند و دارندگان ویزای همراه اجازه ی ورود و اقامت در خاک کشور مقصد را خواهند داشت و می توانند از مزایای آن که در ادامه توضیح خواهیم داد، استفاده کنند.
ویزای همراه برای چه کسانی صادر می شود؟
افرادی که برای تحصیل یا کار کردن یا سرمایه گذاری یا اهداف دیگر ویزای تحصیلی، ویزای کار و غیره را دریافت کرده اند و به این ترتیب اجازه ی ورود و اقامت موقت در کشور مقصد را دارند و می توانند برای بستگان درجه ی یک خود مانند همسر (یا شریک عرفی) و فرزندان زیر 18 سال خود (و فرزند خوانده) که تحت تکفل و سرپرستی متقاضی هستند، درخواست صدور ویزای همراه را بنماید و در صورت واجد شرایط بودن افراد همراه، برای آنها ویزای همراه دانشجویی، ویزای همراه شغلی و غیره صادر خواهد شد.
همچنین برای یکی از والدین افراد زیر 18 سال که برای تحصیل در مدارس کشور مقصد ویزای تحصیلی دریافت کرده اند، ویزای همراه صادر می شود.
برای اینکه بتونی با خانوادت به کشور مورد علاقت مهاجرت کنی، باید از شرایط و مدارک لازم برای اخذ ویزای همراه اطلاع داشته باشی، از این رو برای کسب اطلاعات کامل در این زمینه ما کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا را به شما معرفی می کنیم.
شرایط اخذ انواع ویزای کویت برای ایرانیان
مزایای اخذ ویزای همراه
اخذ ویزای همراه علاوه بر اجازه ی ورود و اقامت در کشور مقصد، مزایای دیگری نیز برای دارندگان آن خواهد داشت. چنانچه دارنده ی ویزای همراه کمتر از 18 سال داشته باشد، می تواند به صورت رایگان در مدارس دولتی کشور مقصد به تحصیل بپردازد، همچنین همسر متقاضی که موفق به اخذ ویزای همراه شده است، اجازه ی کار در کشور مقصد را خواهد داشت، بدون نیاز به داشتن پیشنهاد شغلی از سوی کارفرما (جاب آفر).
تقریبا 350 کشور مهاجر پذیر در دنیا مانند هلند، کانادا، استرالیا و غیره وجود دارد که برای همسر مهاجران که با ویزای همراه اجازه ی اقامت در کشور مقصد را دریافت کرده است، مجوز کار تمام وقت صادر می کند. اما برخی کشورها مانند سنگاپور، مالزی و غیره مجوز کامل کار آزاد را صادر نمی کند.
با اخذ ویزای شینگن به چه کشورهایی می توان سفر کرد؟
مدت اعتبار ویزای همراه چقدر است؟
ویزای همراه برای بستگان درجه یک افرادی صادر می شود که به قصد تحصیل، کار، سرمایه گذاری و غیره به کشور دیگری مهاجرت کرده اند. مهاجرین با اخذ ویزای تحصیلی، کاری و غیره، اجازه ی اقامت موقت در کشور مقصد را خواهند داشت و متقاضی با پایان اعتبار ویزا باید خاک کشور مقصد را ترک کند و یا ویزای خود را تمدید کند. مدت اعتبار ویزای همراه نیز به مدت زمان اعتبار ویزای متقاضی اصلی که برای همراهان خود ویزای همراه دریافت کرده است، بستگی دارد و با پایان اعتبار ویزای مهاجر اصلی، اعتبار ویزای همراهان او نیز به پایان می رسد. در واقع تا زمانی که متقاضی اصلی به صورت قانونی در خاک کشور مقصد اقامت داشته باشد، همراهان او نیز اجازه اقامت، کار و تحصیل در کشور مقصد را خواهند داشت و در صورت پایان مدت اقامت متقاضی اصلی، همراهان او نیز دیگر اجازه ی اقامت در کشور مقصد را نخواهند نداشت.
انواع ویزای همراه
ویزای همراه از نظر مدت اقامت به دو دسته تقسیم می شود:
ویزای همراه موقت
ویزای همراه موقت برای بستگان درجه یک و همراهان دارندگان ویزای موقت مانند ویزای تحصیلی، ویزای سرمایه گذاری، ویزای کاری و غیره که برای کار، تحصیل و یا سرمایه گذاری در کشور مقصد اقامت موقت دارند، صادر می شود.
ویزای همراه دائم
ویزای همراه دائمی برای خانواده دارندگان ویزای اقامت دائمی صادر می شود. یعنی کسانی که دارای اقامت دائمی کشور مقصد باشند، می توانند برای خانواده خود ویزای همراه دائم دریافت کنند.
برای دریافت مشاوره و راهنمایی در خصوص اخذ انواع ویزای همراه با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا تماس بگیر.
این مطلب ادامه دارد..
لینکهای کاربردی شرکت مهاجرتی هومان ویزا
· اخذ ویزا